Zen Fusion, locul unde gasesti cele mai bune deserturi japoneze din Bucuresti

  
Desertul este cel mai savurat fel de mancare in mod incontestabil. Poate ciugulesti cate putin din aperitiv, mananci sau nu felul al doilea, dar cu siguranta nu vei trece peste desert. De aceea Zen Fusion a lansat provocarea de a crea cinci noi deserturi dintre care trei vor intra si in noul meniu.










1. Ciocolata home made cu boabe de soia prajite, alune de padure, togarashi, blueberry si vanilla ice cream.






2. Piersica gatita in compot si sake cu dulce de leche(dulcele de leche e cel gatit la sous vide timp de 15 ore la 85 grade), caju caramelizat si coacaze rosii.





3. Yuzu and lime cake
Tarta cu yuzu si zeama de lime pe baza de lapte condensat si frisca.





4. Mousse de capsuni cu crumble si caviar de cocos.






5. Inari (branza de soia dulce) umplut cu orez de sushi, crema de branza, fulgi de cocos, gem de merisoare, ciocolata alba.

"Romanii sunt din ce in ce mai dornici sa descopere gusturi si arome noi, de aceea ne dorim sa le oferim o experienta culinara completa printr-o oferta cat mai diversificata a meniului nostru de deserturi. Ne dorim ca iesirile la Zen Fusion sa devina experiente frumoase pentru toti cei care ne viziteaza zi de zi, iar odata cu extinderea meniului de deserturi ii invitam pe acestia sa descopere Japonia, prin intermediul deosebitelor prajituri." a declarat Chef Gabriel.



Zen Fusion propune o experienta usor diferita,  in care pe langa bucataria fusion,  clientii se vor putea delecta si cu Choya Sake - Un sake produs in Japonia si imbuteliat în Germania. Legea japoneza a bauturilor alcoolice defineste Sake-ul ca fiind o bautura din orez si apa utilizand tehnici de fermentare si filtrare specifice. Este un companion perfect pentru o cina cu sushi sau cu deserturi japoneze. Are o concentratie alcoolica mica, perfect pentru cei care vor sa cunoasca gustul acestei bauturi. Poate fi baut fierbinte, insa pentru neinitiati primele pahare trebuie să fie la temperatura camerei pentru a-i savura si intelege mai bine aroma.





Zen Fusion iti propune o combinatie usor diferita, dintre bucataria japoneza, cea peruana si o selectie impresionanta de peste 300 de sortimente de vinuri. Atmosfera intima, primitoare si designul minimalist iti vor oferi o experienta de neuitat, pe care o sa vrei sa o repeti, cu siguranta. Rezultatul este unul pe masura, atat la nivelul papilelor gustative datorita aromelor savuroase, dar si la nivel vizual deoarece contrastul culorilor din farfurie, te vor ademeni.


Iulian Constantin, chef și owner la Zen, are peste 15 ani experiență în bucatarie și a  studiat cu maestrul Okuda Yutaka în primul restaurant japonez deschis în București la începutul anilor 2000. În 2014, Chef Iulian a participat la World Sushi Cup din Tokyo, un concurs exclusivist la care sunt invitați doar cei mai buni bucătari.  Iulian a primit, de-a lungul timpului, numeroase diplome și distincții în domeniu pentru activitatea sa.


Lanțul Zen Sushi mai are alte 3 restaurante in portofoliu - Zen Sushi Dorobanți, George Calinescu 15, sector 1, Bucuresti, tel. 0722 161 718
ZenSushi Victoriei, Grigore Alexandrescu 56, sector 1, Bucuresti, tel. 0721 755 455 | 0752 022 594
ZenSushi Take Away Tineretului – B-dul Dimitrie Cantemir 27, sector 4, tel. 0799 555 050


ZenFusion in incinta Hotelului Sarroglia
Vasile Lascar 59
sector 2, Bucuresti
Rezervari cina: 0720 353 435


Instagram - https://www.instagram.com/zensushibucuresti.ro/  

Facebook - https://www.facebook.com/zen.sushi.bucuresti/

Comentarii

Postări populare