Sănătos și gustos în postul Paștelui. Cum te pot ajuta sucurile presate la rece dacă ții post

Ne aflăm în Postul Paștelui ceea ce presupune o atenție sporită asupra a ceea ce alegem să consumăm. Pentru că este o perioadă destinată purificării, nu trebuie să pierdem din vedere importanța unei alimentații sănătoase. Mai mult decât oricând, avem nevoie de un meniu diversificat astfel încât organismul să beneficieze de vitaminele, fibrele și antioxidanții atât de necesari.

În supermarket-uri regăsim o multitudine de produse care par să ne ușureze această perioadă, însă multe dintre alimentele procesate ar trebui evitate, nefiind cea mai bună alegere pentru corpul nostru. O alternativă fresh și sănătoasă sunt sucurile presate la rece. Sățioase și pline de vitamine, acestea conţin doar legume și fructe, atent selectate şi combinate pentru o masă echilibrată și energizantă, cu un nivel optim de nutrienţi.

Sucurile de la Cold Pressed Juicery vin într-o multitudine de amestecuri și arome – morcov, sfeclă, spanac, ananas, ghimbir, castravete, rodie etc. Fiecare sticlă conţine aproximativ 1 kg de fructe şi legume proaspete, presate la rece, preparate și livrate în aceeași zi, fiind o sursă uimitoare de vitamine, minerale şi enzime.

În perioada postului, și nu numai, sunt alegerea ideală pentru porția zilnică recomandată de fructe și legume. Nu te vei simţi obosit și în plus vei avea parte de o masă delicioasă. Datorită diferitelor combinații de legume şi fructe, sucurile te vor ajuta să treci cu bine de perioada postului, în acelaşi timp întărindu-ţi organismul şi sistemul imunitar. 

Produsele Cold Pressed Juicery pot fi achiziționate online pe www.coldpressedjuicery.co sau din locaţiile Rawyal (AFI Cotroceni şi Bucureşti Mall - Vitan), Soup Up! (Băneasa Shopping City, Piaţa Amzei, ParkLake Mall, Pipera Plaza), Artichoke Coffee Shop, Two Minutes Coffee Shop, 1 minute - Spitalul Sanador Piaţa Victoriei, Hotpod Yoga, Hermitage - Urban Hub, Market Nord.

Despre Cold Pressed Juicery
Amra Makarevic, fondatoarea Cold Pressed Juicery, s-a născut în Bosnia, iar în timpul războiului s-a mutat în Australia. A făcut facultatea la Sydney, în 2009 a plecat la Londra, unde l-a întâlnit pe viitorul ei soţ, un român. Atunci ea a decis să se mute în Bucureşti, iar din cauza unor probleme de sănătate a revenit la stilul de viaţă din Australia şi a decis să pună bazele afacerii Cold Pressed Juicery, o companie care produce sucuri naturale, presate la rece, nepasteurizate, 100% raw. Misiunea Cold Pressed Juicery este de a crește nivelul de conștientizare a importanței unei nutriții sănătoase prin programe de cleanse, superfoods, fructe și legume proaspete transformate în sucuri naturale. Cold Pressed Juicery este o companie dedicată producerii și oferirii celor mai bune produse naturale, nepasteurizate, protejând în același timp natura și mediul înconjurător.
Mai multe detalii pe Facebook și Instagram.

Comentarii