Tesori d’Oriente lansează gama Japanese Rituals





Tesori d’Oriente lansează Japanese Rituals, gama ce integrează ȋn produsele de ȋngrijire ingredientele tradiționale japoneze, pentru o stare de bine și de răsfăț al corpului și al minții. Ritualul de îmbăiere este un element esențial în cultura japoneză, căruia i se acordă o importanță deosebită pentru combaterea stresului și atingerea echilibrului interior.
Aprecierea clipei, cadoul de zi cu zi
Atenția dedicată ritualului de îngrijire zilnic reprezintă filosofia estică despre purificarea corpului și a minții, cu accent pe aprecierea completă a prezentului.
Ingredientele principale ale produselor Tesori d’Oriente Japanese Rituals sunt parfumatul bujor și uleiul Tsubaki, obținut prin presarea semințelor de camelie. Acesta din urmă este bogat ȋn acizi graşi, Omega 9, vitamina E şi colagen vegetal, elemente ce contribuie la hidratarea pielii şi redarea şi menţinerea elasticităţii. Pe lângă proprietăţile antioxidante şi emoliente, aceste ingrediente sunt considerate aducătoare de noroc.

Arome florale pentru un răsfăț tradițional japonez
Parfumul gamei este intens, aroma combinând note fresh, florale și delicate. Notele de vârf sunt un amestec energizant de citrice, grapefruit și bergamotă care fac intrarea în scenă pentru notele florale de mijloc, compuse din frezii, iasomie, lăcrămioare, trandafir și măsline dulci. La final, notele de patchouli, cedru și mosc sunt aromele lemnoase care persistă, pentru o stare de răsfăț îndelungată.


Gama Tesori d’Oriente Japanese Rituals ajută la calmarea, răsfățarea și încântarea tuturor simțurilor prin aroma exotică a parfumului și textura intens hidratantă a cremelor de baie și de duș.
Gama conţine:
Apă de toaletă 100 ml, 26.04 lei
Cremă de duş 250 ml, 11.53 lei
Cremă de baie 500 ml, 18.60 lei





Comentarii

Postări populare