Campania B.U. Absolute Me





Mai mult decât o poveste, noul concept B.U. Absolute Me încurajează fetele de pretutindeni să își îmbrățișeze toate aspectele feminității, le îndeamnă să experimenteze, să se joace şi să spună #AbsoluteMeStories ȋn campania dedicată.

Feminitatea absolută este despre complexitatea și acceptarea tuturor fațetelor unei personalități puternice, încrezătoare în sine şi care ştie să se joace liberă şi să experimenteze, care tinde spre crearea unei vieți memorabile, cu trăiri autentice.
Modernitatea, senzualitatea și delicatețea fetelor B.U. reprezintă focusul campaniei Absolute Me, care îndeamnă la împărtășirea propriilor povești pe microsite-ul dedicat www.absolutemestories.com.





Mecanismul de ȋnscriere şi desfăşurare
În această primăvară, B.U. duce povestea mai departe și își propune să premieze fetele care îndrăznesc să împărtășească public povestea lor pe platforma www.absolutemestories.com.
În fiecare săptămână a desfăşurării campaniei, 15 martie 2017 – 14 mai 2017, un juriu format din organizatorii acțiunii Absolute Me va premia cea mai captivantă, completă şi autentică Poveste a Săptămânii.


La finalul perioadei de concurs, juriul va alege din toate înscrierile valide cele trei mari câştigătoare, Poveștile Absolute Me cele mai complete și care au surprins cel mai bine adevărata personalitate a fetelor B.U.


Fetele sunt invitate să se logheze pe microsite-ul campaniei prin:
1.      Crearea unui profil cu ajutorul adresei de e-mail (care va include nume, text introductiv şi fotografie de profil) sau logarea directă prin contul de Facebook;
2.      Încărcarea a minimum cinci fotografii/clipuri video în cel puțin două zile diferite (nu neapărat consecutive) care vor forma Povestea Absolute Me, în format colaj video și foto.
3.       

De asemenea, participantele sunt încurajate să împărtășească povestea lor cu prietenii și să îi provoace să spună și ei propriile #AbsoluteMeStories, fără ca aceasta din urmă să fie o regulă obligatorie pentru ȋnscriere.

Încărcarea a mai mult de cinci materiale le oferă participantelor posibilitatea de a-și updata colajul Poveştii Absolute Me cu noile fotografii/clipuri video. Fiecare persoană se poate ȋnscrie o singură dată, dar poate ȋncărca ȋn propria poveste, de-a lungul desfăşurării acţiunii, mai multe fotografii sau clipuri, ȋn aceeaşi zi sau ȋn zile diferite.  
Cele care se ȋnscriu se pot inspira din alte povești postate deja pe platformă, printre care și poveștile unor bloggerițe cunoscute, dar și povestea câștigătoarei #BUnofilter din campania de anul trecut.




Premiile #AbsoluteMeStories

Premiile săptămânale constau în seturi cu noua gamă Absolute Me și selfie stick-uri B.U. Absolute Me, pentru a captura cele mai importante momente din povestea fiecăreia. Cele trei mari premii sunt un telefon iPhone7 și 2 camere foto instant Fujifilm Instax mini 8, alături de seturile prețioase din noua gamă.

Platforma Absolute Me își propune să surprindă adevărata față a feminității, cu toată complexitatea sa și amalgamul eclectic şi ludic de modernitate, senzualitate și naturalețe.



Comentarii

Postări populare