Pregătită pentru vară?



Natura ne inspiră, nu-i așa? Ne atrage atenția că timpul frumos ne va prinde nepregătite, pe noi, femeile, simbolul frumuseții, al eleganței și al cochetăriei la superlativ. Da, ne place să fim admirate, să epatăm cu o coafură impecabilă, cu mâini fine, cu picioare tonifiate ce au la purtător și o pedichiură fără cusur, cu un look fresh, esențial în acest dute-vino alert al societății de astăzi.



Pregătirea pentru vară aduce cu ea multe schimbări și, peste toate, foarte multă atenție asupra corpului tău. 








Părul are nevoie de o mască eficientă și ți-aș recomanda uleiul de ricin, la care poți să adaugi masca de păr cu efect reparator pentru păr uscat și deteriorat, pe care o poți cumpăra de la L’Occitane. Părul tău va străluci la propriu!







Să nu uităm de ten. Știm că suferă schimbări atunci când anotimpul aduce odată cu el altfel de temperaturi. Așadar, trebuie să ne adaptăm. O cremă hidratantă cum este cea de la Caudalie Vine Active va aduce prospețimea obrazului care vrea să se bucure de soare și vară!







Masca facială este importantă în orice anotimp, iar pentru vară recomand masca Avene- calmantă, hidratantă, foarte eficientă în refacerea echilibrului tenului tău.










Machiajul  perfect, mai ales în timpul zilelor călduroase, te va transorma într-o divă.  Atenție, tenul tău nu are nevoie de senzație de sufocare. Un fond de ten ca cel de la Lancôme ar putea fi opțiunea perfecta. Evident, daca ți-l permiți. Recomand Teint Miracle pentru că oferă acea luminozitate naturală, iar machiajul va fi impecabil. 















Atenție, pe timp de vară, e musai să nu uităm de crema cu SPF, iar Apivita e pregătită să îți ofere cea mai buna alternativă. Cremele de plajă nuanțatoare Apivita sunt renumite, așadar, alegerea îți aparține. Voi adăuga aici și crema Queen Bee- Apivita, special creată pentru femeile care au trecut de 35 de ani. Are o textură bogată, iar ingredientele apicole sunt ideale pentru îngrijirea pielii în orice anotimp.











Nu uita de fermitatea trupului. Sportul, crema anticelulitică, precum și mâncare foarte sănătoasă te vor invita în maratonul frumuseții. Și vei ieși câștigătoare dacă vei folosi crema anticelulitică de la Clarins, pentru o finisare a siluetei ca la carte. Hidratarea corporală merită atenție sporită, iar crema de corp L’Occitane aduce confortul de care ai atât de multă nevoie pe timp de vară. Trebuie să te simți perfect în pielea ta, nu?










Să nu uităm nici de pedichiură, pentru că sandalele impun un aspect perfect al unghiilor de la picioare. Recomand pila electronică pentru călcâie Scholl, cu particule de diamant roz, extra dur (Velvet Smooth Diamond), iar dacă oja ți-o dorești de calitate și statornică pe unghie, atunci îți voi spune că lacul de unghii  Dior are calități, la fel și oja O.P.I, creată cu pasiune de acest minunat brand, care reușeste de ceva  vreme să ne facă unghiile perfecte.









Comentarii

Postări populare