MAX&Co. PRIMĂVARĂ/VARĂ 2017
Noua colecţie este inspirată de vibe-ul orașului Los Angeles, croieli relaxate, imprimeuri florale şi o abordare nouă a trend-ului athleisure. Olivia Palermo revine ca imagine a noii campanii.

Ghid de purtare: BOHO CHIC MODERN

Atmosferă de oraș
Look-urile lejere cu influențe etno aduc un aer natural ținutelor din acest sezon. Stilul smart casual este și el adaptat noilor tendințele, având influențe boho. Lejeritatea ținutelor domină acest sezon. Eleganța este definită prin rochii și fuste în linii simple, cardigane cu ciucuri, tunici delicate, pantaloni culottes în diferite texturi, tricouri lejere.


Lookbook:
Rochiile simple, asimetrice sunt purtate cu cardigane ample, drepte, texturate, cu ciucuri pentru o apariție  hippie, dar sofisticată.
                                                    
Optează pentru o ținută cu volum – pantaloni largi din materiale ușoare, asortați cu o cămașă versatilă, din bumbac și cu un pulover tricotat cu tivuri nefinisate pentru un outfit modern.




                                                     
Zile de weekend
Ia o pauză de la aglomerația urbană și relaxează-te în ținute infailibile, marcate de alb. Ținutele soft casual creează un impact vizual puternic prin liniile simple și texturile fresh. Surprinde o atitudine nonșalantă cu piese din bumbac moale sau din pânză, în linii fluide.





Lookbook:

O ținută urbană, intimă, cu un aer boho chic integrat în piese moderne: salopeta lungă cu dungi discrete purtată împreună cu o cămașă largă cu manșoane. O apariție simplă, dar deosebită prin țesăturile naturale.
O ținută de weekend ce reflectă un spirit liber, natural: pantaloni clasici drepți purtați cu un tricou basic și cu un sacou lejer. Subliniază aerul fresh și relaxat al outfit-ului cu o pereche de sandale din piele metalizată.

În Bucureşti, magazinul MAX&Co. poate fi găsit în Băneasa Shopping City.

www.maxandco.com
www.instagram.com/maxandco
www.facebook.com/maxandcoofficial
www.pinterest.com/maxandco

www.twitter.com/maxandco




Comentarii

Postări populare