Organik ne invită în această primăvară la roz! Mult roz!

În această primavară  nu puteți  trece cu vederea unul dintre cele mai în voga trenduri: ROZ!


Machiajul Pink Harmony propus de Lavera pentru acest sezon este natural și diafan, în armonie cu starea de spirit pe care o încercăm în fiecare primavară. Iată cum puteți si voi să obțineți acest look:


TEN

Fond de ten translucid iluminator Nude Effect

PASUL 1: Fluidul de machiaj Nude Effect este baza perfectă pentru acest look proaspat si jucauș: oferă cea mai bună strălucire sănătoasă fără a ascunde aspectul natural al pielii.Utilizați degetele pentru a aplica lichidul pe frunte, pomeți, puntea nasului și bărbie, și distribuiți-l în mod egal.

 Pudra minerala compacta


PASUL 2: În etapa următoare, pentru a defini și a finaliza, pudrati zona T cu pudra minerala compacta in nuanta potrivita tenului.


PASUL 3:  aplicand putin iluminator pe pomeți, colțurile interioare ale ochilor și centrul buzelor, creați  efecte luminoase care accentueaza frumusețea. Aplicați pur și simplu cu vârful degetelor iluminatorul cremos Lavera și masați pentru uniformizare.

 Fard de obraz  natural 04 Pink Harmony

PASUL 4: Pentru încă o notă de prospețime de primăvară, aplicați
 Fardul de obraz natural în culoarea 04 Pink Harmony . Aplicați delicat pe pomeți cu o pensulî de blush și uniformizați.
 OCHI- Fard de pleoape iluminator wet@dry Indian Dream 03- Creion Bio contur ochi Negru 01

PASUL 5: Aplicați fardurile de pleoape în tonuri de roz-arămiu din paleta de ochi Indian Dream pe toată pleoapa și conturați cu creionul de ochi negru. Folosiți o pensulă de blending pentru a finisa machiajul.
 Rimel bio 3 in 1 Butterfly Effect

PASUL 6: Țineți peria orizontal și aplicați rimelul pe gene, de la rădăcină spre vârf, folosind o mișcare de zig-zag laterală. Repetați dacă este necesar. Vârful rotunjit al periei permite aplicarea rimelului cu precizie, chiar și pe genele scurte. Fibrele de mătase conferă o alungire spectaculoasă a genelor.
Creion  sprâncene Brown 01
Gel de îngrijire și definire pentru sprâncene

PASUL 7: Sprâncenele accentuate definesc conturul și trăsăturile feței. Trasați conturul sprâncenei cu un creion, folosind linii fine, pentru a completa golurile sau a modifica forma. La final, adăugați definire sprâncenelor dumneavoastră cu Gelul de îngrijire și definire pentru sprâncene.
BUZE:Creion Bio contur buze Pink 02 

Ruj de buze natural Beloved Pink 36 
Gloss bio pentru buze Powerful Pink 14 

PASUL 8: Dați formă buzelor folosind creionul de contur Pink 02. Aplicați rujul de buze natural Beloved Pink 36 . Pentru buze pline, lucioase, finisați cu putin Gloss bio Powerful Pink 14.
Toate aceste produse pot fi cumpărate de pe magazinul online www.organik.roMob:  (+4) 0767 24 24 23Comentarii