Strălucește cu noul parfum C-THRU Glamorous


 

 

C-THRU Glamorous transformă fiecare moment al zilei într-o clipă de strălucire, inspirație și eleganță atemporală. În tumultul neprevăzutului de zi cu zi, povestea #CTHRUmakeastatement se continuă cu parfumul C-THRU Glamorous - acesta devine ancora feminității și oferă imboldul de a face o declarație de stil prin atitudine și creativitatea ținutei personale.

C-THRU Glamorous debutează cu notele proaspete de lămâie, mere și iederă, o energie pură care se răspândește încă de la prima pulverizare. Liliacul, iasomia și lăcrămioarele sunt notele de mijloc, romantice, care surprind eleganța și farmecul feminin.

Aromele lemnoase de chihlimbar și cedru reprezintă semnătura finală a parfumul C-THRU Glamorous, creat pentru femeia modernă și sofisticată.

 
Povestea declarației de stil continuă cu fiecare produs C-THRU care vine în întâmpinarea fashionistelor. Creativitatea şi autenticitatea sunt perfect completate de aroma unui nou parfum sofisticat şi fin ȋn acelaşi timp.

Infuzează fiecare zi cu glamour! C-THRU Glamorous – atitudine, zâmbet, ȋncredere, strălucire – mai mult decât un parfum, aliatul frumosului și al complexității femeii moderne.

C-THRU Glamorous este disponibil în următoarele variante:

Deo Body Spray, 150ml – 12.5 lei

Eau de Toilette, 30ml – 32 lei

Comentarii

Postări populare