elmiplant Velvet Touch – noile creme depilatoare – hidratare și catifelare în 3 minuteEpilarea. Un subiect sensibil. elmiplant îl dezleagă în trei minute, cât durează citirea materialului de mai jos.


Gama de produse pentru epilat elmiplant Velvet Touch se măreşte – patru creme depilatoare noi cu acelaşi numitor comun: 3 min., adică durata de acţiune până la ȋnlăturarea eficientă a părului nedorit.


Argan Beauty sau Grape Delight pentru piele normală, Almond Care sau Silk Sensation pentru piele sensibilă – este suficientă aplicarea ȋntr-un strat uniform care să acopere integral firele ce se doresc a fi eliminate de pe braţe, picioare, axile sau linia bikinilor. Urmează cele 3 minute de aşteptare şi, indiferent de gama aleasă, produsul se ȋnlătură blând, cu apă călduță și gel de duș. Atât de simplu și mergi cu ȋncredere! #WalkTall #elmiplantWalkTall
elmi beauty tip – după epilare, pulverizează un strat fin de apă minerală elmiplant şi aplică apoi o cremă hidratantă lejeră, care să asigure o hidratare optimă, dar ȋn acelaşi timp să prevină posibila astupare a porilor dilataţi post-epilare. 

Noile creme depilatoare elmiplant conţin extracte 100% naturale şi nu includ ȋn formule parabeni sau parafine.


Gama elmiplant Velvet Touch
Gama elmiplant Velvet Touch cuprinde cele patru creme depilatoare 3 min., balsamul după epilare, benzile depilatoare pentru corp şi benzile depilatoare pentru faţă ȋn două variante, ambele pentru piele sensibilă (cu unt de shea & rozmarin şi varianta cu uleiuri preţioase de mătase & orhidee).

Crema depilatoare Silk Sensation 3 min. are în componență prețiosul extract de orhidee 100% natural, bogat în polifenoli și minerale. Concepută pentru pielea sensibilă, crema depilatoare elmiplant Silk Sensation 3 min. revitalizează, protejează şi hidratează epiderma ȋn timpul procesului de epilare.


Crema depilatoare Almond Care 3 min., creată special pentru pielea sensibilă, are în compoziție ulei de migdale 100% natural, folosit ȋncă din cele mai îndepărtate timpuri pentru îngrijirea pielii. Vitaminele A și E hrănesc și protejează pielea pe parcursul epilării și ȋşi continuă acţiunea, calmând epiderma post-depilare. Acizii grași hidratează și ȋi redau pielii strălucirea naturală.


Crema depilatoare Grape Delight 3 min. este ȋmbogăţită cu ulei din sâmburi de struguri 100% natural cu proprietăți emoliente şi este recomandată pentru pielea normală. Bogată în antioxidanți și acizi grași esențiali, crema depilatoare elmiplant Grape Delight acţionează eficient, ȋngrijeşte şi ajută pielea să își mențină elasticitatea.
elmi beauty tipcând utilizezi pentru prima dată o cremă depilatoare, testează produsul ȋnainte: aplică-l pe o porțiune mică de piele şi lasă-l să acţioneze conform instrucţiunilor notate pe ambalaj. Dacă după 24 de ore pielea nu prezintă reacţii adverse, produsul poate fi aplicat ȋn siguranţă şi pe zone extinse.

Crema depilatoare Argan Beauty 3 min. este concepută pentru pielea normală și conține ulei de argan 100% natural, intens hrănitor. Acest ingredient cu multiple beneficii ajută la menținerea ph-ului normal al pielii și previne apariția iritațiilor nedorite de după epilare.

Preţ: 8,2 lei fiecare


Benzile depilatoare Velvet Touch pentru faţă şi corp
Benzile depilatoare pentru corp cu unt de shea și rozmarin îndepărtează rapid şi eficient firele de păr nedorite, lăsând pielea catifelată pentru o lungă perioadă de timp. Conţin 12 benzi şi două şerveţele pentru curăţarea cerii, potrivite pentru utilizarea pe picioare, axile, linia bikinilor. Testate pe pielea sensibilă. Preţ: 8,7 lei


Benzile depilatoare pentru față cu unt de shea și rozmarin şi Benzile depilatoare pentru față cu uleiuri prețioase de mătase și orhidee fiecare pachet conţine 20 de benzi şi două şerveţele pentru curăţarea cerii. Ambele variante sunt testate pe pielea sensibilă. 

Preţ: 8,8 lei fiecareBalsamul după depilat, cu aloe vera 100% natural şi sistemul Nutri Moist, completează acțiunea ingredientelor active din produsele depilatoare elmiplant. Extractul de aloe vera are acțiune dezinfectantă, antiseptică și antiinflamatoare, prevenind apariția iritațiilor şi a firelor crescute sub piele, ȋn timp ce stimulează regenerarea celulară și calmează epiderma.

Preţ: 6,65 lei


Comentarii