Barbatii ne vor, dar cum ne vor?














“Cauta-ma tu!” Asa i-am spus de multe ori. Apoi, ca printr-o minune, a inceput sa ma caute din ce in ce mai mult pana m-a gasit. Altfel. Eram atat de “altfel” incat am acceptat sa ma ia si de nevasta. Dar, surprinzator, ma mai cauta si acum, mai ales fiindca ceea ce il deruta atunci, inainte sa ma cunoasa, il deruteaza si acum. Stiu sigur ca nu a reusit sa ma cunoasca. Ce a vrut atunci si ce vrea acum? Nimic la fel.

Atunci m-a vrut pentru ca, spunea el “ esti frumoasa si imi place pielea ta”, pe cand acum fabulatia asta s-a mai risipit, imi cere timid sa ii mai gatesc o ciorba si eventual sa nu ma mai gandesc prea mult la parfumurile alea de le vad prin ultimele reclame de la TV.

Un posesor de mine… Crede ca ma are si mai crede ca frumusetea mea a devenit nula. Ma vede gospodina care trebuie sa ii calce camasa, dupa ce, in primul an cand sexul genera vitalitatea in cuplu eram frumusetea care nu trebuie sa isi bata capul cu treburi casnice.

Ce vor barbatii? Vor totul. Te vor agreabila intotdeauna, si la inceput si mai tarziu cand uzura cuplului mai incurca itele unei casnicii care nu va fi niciodata perfecta.

Te vor buna in ambele sensuri. Tocmai de aceea printre muncile zilnice si sfaraieli de tigaie, trebuie sa-ti faci timp sa alergi si cateva ture de parc sau sa mergi la sala… Si te vor buna la suflet, caci altfel spun ca esti o scorpie greu de digerat.

Te vrea cuminte, te vrea cu preocupari, te vrea inteleapta si tacuta, eficienta in cuibusorul familiei, capabila sa tii o casa. Inainte de casnicie, cand trandaveati impreuna prin restaurante, iar spiritul isi lua avant prin cluburi de noapte vizitate atat de des ca le stiati si numarul treptelor cand coborati prin ele, te vroia doar frumoasa.

Culmea, te vedea frumoasa si nu-si pierdea niciodata capul cu tot cu ochi, privind la altele. Acum, dupa ce ti-a demonstrat ca tanjeste la tine si ti-a spus ca vei fi sotia perfecta, intoarce capul si dupa alte “perfectiuni” de 20 sau 30 de ani…

Si iar te vrea intelegatoare si iar te vrea tacuta si iti spune ca “ noi nu mai suntem oameni care sa se distreze in club”, amintindu-ti ca trebuie sa fii decenta… Dar, nu il las sa ma cunoasca in adancime… Ha ha! Oricum, pentru el cuvantul “adancime” are o alta conotatie…

Comentarii

Postări populare