Wash&Go se relansează



Ambalaje noi şi stilizate, o imagine fresh, formule ȋmbunătăţite, același concept: 100% VOLUME. Cei 30 de ani de pasiune şi dedicare pentru îngrijirea părului se materializează în reţeta perfectă: şampoanele şi balsamurile Wash&Go, game potrivite pentru toate tipurile de păr, astfel ȋncât fiecare zi să se transforme ȋn “a good hair day” cu ȋncredere ȋn sine.
Wash&Go ȋşi ia inspiraţia din puterea naturii, ingredientele din formulele şampoanelor şi balsamurilor transformând produsele ȋn aliaţii unui păr extraordinar: sănătos, frumos şi cu volum. Pentru o îngrijire completă, Wash&Go grupează gamele eficiente pentru fiecare tip de păr în 14 variante, dintre care una special concepută pentru bărbaţi.
Şampoanele Wash&Go 100% VOLUME
Formula Volume Plus din șampoanele Wash&Go revitalizează părul, care transmite energie şi încredere. Formulele blânde dau cantitatea potrivită de spumă, în funcție de nevoile scalpului, iar senzaţia de păr proaspăt spălat se menţine câteva zile. Pentru un păr perfect, strălucitor, care se simte cu adevărat curat. Rezultatul este același, indiferent de gama aleasă: 100% volum, 100% tu. Zâmbește!
Balsamurile Wash&Go 100% SOFTNESS
Balsamurile complementare șampoanelor reprezintă tratamentul ideal pentru femeile care își doresc un păr strălucitor, hrănit, protejat şi uşor de pieptănat fără ca aplicarea produsului să ȋngreuneze firul. Folosite după acţiunea șamponului, balsamurile Wash&Go hidratează, descurcă și fortifică părul, lăsându-l moale, mătăsos și ușor de stilizat.






NOU! Gama Wash&Go cu extract de rodie păstrează intensitatea culorii și face părul vopsit să strălucească. Şamponul şi balsamul cu extract de rodie ajută la protejarea culorii, ȋn timp ce hidratează şi hrănesc ȋn profunzime, lăsând părul vopsit radiant şi plin de volum.
Șampon Wash&Go cu extract de rodie 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de rodie 750 ml – 18,9 lei
Balsam Wash&Go cu extract de rodie 180 ml – 8,1 lei
NOU! Gama Wash&Go cu unt de shea folosește proprietățile hrănitoare ale acestui ingredient ultra-hidratant pentru a veni ȋn ajutorul părului deteriorat. Formula are acțiune reparatoare asupra cuticulei, pentru un păr mătăsos și ușor de aranjat.
Șampon Wash&Go cu unt de shea 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu unt de shea 750 ml – 18,9 lei
Balsam Wash&Go cu unt de shea 180 ml – 8,1 lei

Gama Wash&Go cu extract de iasomie ȋi este dedicată părului normal. Apreciate pentru proprietățile lor fortifiante, florile de iasomie ajută la întărirea rădăcinilor și hidratarea naturală a scalpului. Balsamul asigură strălucirea și frumusețea naturală a părului.
Șampon Wash&Go cu extract de iasomie 200 ml –  8,1 lei
Șampon Wash&Go cu extract de iasomie 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de iasomie 750 ml – 18,9 lei
Balsam Wash&Go cu extract de iasomie 180 ml – 8,1 lei







Gama Wash&Go cu extract de ierburi, special concepută pentru părul gras, curăţă în profunzime și purifică scalpul, acţionând ca o barieră ȋmpotriva particulelor care încarcă firul de păr. Șamponul și balsamul din această gamă lasă părul curat, fresh și plin de volum, senzaţia menţinându-se timp ȋndelungat.
Șampon Wash&Go cu extract de ierburi 200 ml – 8,1 lei   
Șampon Wash&Go cu extract de ierburi 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de ierburi 750 ml – 18,9 lei
Balsam Wash&Go cu extract de ierburi 180 ml – 8,1 lei
Gama Wash&Go cu extract de lavandă este concepută pentru toate tipurile de păr. Lavanda este recunoscută pentru proprietăţile calmante şi pentru aroma sa inconfundabilă, care se menţine timp ȋndelungat după utilizarea gamei. Părul devine neted, ușor de coafat și cu 100% volum.
Șampon Wash&Go cu extract de lavandă 200 ml –  8,1 lei  
Șampon Wash&Go cu extract de lavandă 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de lavandă 750 ml – 18,9 lei
Balsam Wash&Go cu extract de lavandă 180 ml – 8,1 lei
Gama Wash&Go cu extract de mușețel este perfectă pentru părul lipsit de strălucire, redându-i vigurozitatea şi volumul datorită proprietăților revitalizante ale florilor de mușețel. Formulele şampoanelor şi balsamului netezesc cuticula firului, crescând suprafaţa de reflexie, pentru extra-strălucire. Părul capătă un aspect neted, mătăsos și plin de volum.
Șampon Wash&Go cu extract de muşeţel 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de muşeţel 750 ml – 18,9 lei
Balsam Wash&Go cu extract de muşeţel 180 ml – 8,1 lei
Șamponul Wash&Go cu extract de aloe vera este ideal pentru părul uscat şi tern. Ingredientul activ din componența acestuia hidratează firele în profunzime și stimulează regenerarea celulară de la nivelul scalpului. Părul devine cu fiecare utilizare vizibil mai hidratat, mătăsos și plin de volum.
Șampon Wash&Go cu extract de aloe vera 200 ml – 8,1 lei
Șampon Wash&Go cu extract de aloe vera 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de aloe vera 750 ml – 18,9 lei
Șamponul Wash&Go antimătreață folosește formula ZTP, eficientă pentru îndepărtarea mătreții şi ȋnlăturarea senzaţiei de mâncărime de la nivelul scalpului. Agentul zinc piriton din compoziție are rol antiinflamator și antiiritant – părul devine curat şi capătă volum, scalpul este calmat, iar acţiunea de prevenţie a apariţiei mătreţii ȋncepe de la prima aplicare a şamponului.
Șampon Wash&Go antimătreață 200 ml – 8,1 lei
Șampon Wash&Go antimătreață 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go antimătreață 750 ml – 18,9 lei




Șamponul Wash&Go cu extract de ceai verde și flori acționează eficient asupra vârfurilor despicate ale părului. Ceaiul verde, iubit pentru proprietăţile sale antioxidante, reprezintă o sursă benefică de polifenoli și vitamine (A și C) cu acțiune revitalizantă și fortifiantă asupra firului de păr. Formula Wash&Go previne despicarea și ȋi redă părului volumul natural.
Șampon Wash&Go cu extract de ceai verde și flori 200 ml – 8,1 lei
Șampon Wash&Go cu extract de ceai verde și flori 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de ceai verde și flori 750 ml – 18,9 lei

Șamponul Wash&Go, cu extract de miere pentru păr rebel, este potrivit pentru şuviţele nedisciplinate şi folosește proprietățile hrănitoare, hidratante și emoliente ale ingredientului central – mierea. Scalpul este hidratat, hrănit și părul devine vizibil mai mătăsos, cu un plus de volum.
Șampon Wash&Go cu extract de miere 200 ml – 8,1 lei
Șampon Wash&Go cu extract de miere 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de miere 750 ml – 18,9 lei
Șamponul Wash&Go cu extract de urzică combină calitățile revigorante, hidratante și fortifiante ale acestei plante, pentru a acţiona eficient ȋn cazul părului cu tendință de rupere. Folosirea regulată a şamponului Wash&Go asigură reducerea căderii şi ruperii firelor, asigurând ȋn acelaşi timp strălucire naturală și volum, pentru un păr puternic şi sănătos.
Șampon Wash&Go cu extract de urzică 200 ml – 8,1 lei
Șampon Wash&Go cu extract de urzică 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de urzică 750 ml – 18,9 lei

Șamponul Wash&Go cu extract de drojdie, pentru păr subțire, încorporează acest ingredient bine cunoscut pentru proprietăţile sale de creştere cu scopul de a oferi volum părului. Şamponul pe bază de drojdie ajută ȋn acelaşi timp la fortifierea fibrei și consolidarea structurii firului de păr.
Șampon Wash&Go cu extract de drojdie 200 ml – 8,1 lei
Șampon Wash&Go cu extract de drojdie 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de drojdie 750 ml – 18,9 lei

Șamponul Wash&Go cu extract de fructe este potrivit pentru toate tipurile de păr. Acest cocktail fructat cu note de portocală, struguri, căpșune și lămâi ȋi redă părului vitalitatea și volumul natural, lăsându-l mătăsos și strălucind de sănătate.
Șampon Wash&Go cu extract de fructe 400 ml – 11,4 lei
Șampon Wash&Go cu extract de fructe 750 ml – 18,9 lei










Șamponul Wash&Go Menthol Fresh pentru toate tipurile de păr a fost special creat pentru bărbaţi. Formula Full&Strong fortifică firele și previne deteriorarea şi ruperea acestora, iar extractul de mentă revigorează și împrospătează scalpul. Rezultatul? Indiferent de tipul de păr, acesta este protejat ȋmpotriva factorilor externi şi devine vizibil mai puternic şi mai sănătos.
Șampon Wash&Go Menthol Fresh pentru bărbaţi 400 ml – 11,4 lei





www.washandgohaircare.com

Comentarii

Postări populare