Ce se întâmplă în corp în timpul detoxifierii?




Vremea caldă ne oferă oportunitatea ideală pentru a ne detoxifia organismul. Studiile arată că procentul persoanelor care adoptă o cură de detoxifiere cel puțin o dată pe an este în creștere. Ei bine,  din ce în ce mai mulți oameni sunt familiarizați cu acest proces de îmbunătățire a sănătății.

Scopurile principale sunt cele de a pune într-o oarecare stare de repaos sistemul digestiv, în a consuma reziduurile proteice intracelulare prin autofagie și a diminua concentrația xenobioticelor (toxice, xeno-estrogeni, metale) care se pot acumula în diverse țesuturi și mai ales în cele bogate în grăsimi (țesut adipos, nervos, etc.). Aceste elemente nocive acumulate în organism pot proveni din mai multe surse, inclusiv pesticide, fungicide, fertilizanti și alți contaminanți de mediu, produse de uz casnic, alimente procesate și agenți de ambalare, alcool, medicament, haine și multe altele. Oferind corpului o pauză de detoxifiere sprijinită printr-un anume fel de alimentație și suplimentare nutrițională cu capacitate de adsorbție a toxicelor deversate în intestin, puteți ajunge la un nivel imbunătățit de sănătate și vitalitate. Spirulina și Chlorella de la Bio NaturGreen sunt două suplimente alimentare 100% naturale, care prin compoziția lor au atțt rolul de a susține organismul în curele de detoxifiere, dar mai ales în captarea, fixarea și eliminarea din intestine a compușilor toxici liposolubili și metalelor grele evacuate de ficat prin secreția biliară, în cursul etapelor de lipoliză”, afirmă cercet. dr. Horațiu Albu, masterand în biologie moleculară.
Ce se întâmplă în corp în timpul detoxifierii?
Toți suntem conștienți de faptul că fructele și legumele sunt bune pentru organism, dar ce se întampla când ne rezumăm numai la consumul a unora dintre ele, care nu aduc nurienții necesari bunei funcționări a organelor.Chlorella ecologica BIO NaturGreen este un supliment alimentar natural, care ajută la susținerea organismului fiind o sursă bogată în vitamine și minerale.
Dacă nu consumați nimic altceva decât sucuri naturale timp de o săptămână, veți pierde în greutate, pentru că nu mâncați, nu pentru că organismul se detoxifică. Apa este stocată în mușchi cu ajutorul glicogenului. Când adoptați o dietă săracă în calorii, utilizați suplimente naturale care să vă susțină organismul, întrucat pot lipsi din alimentație toate celelalte elemente nutritive vitale, cum ar fi grăsimi, fibre și proteine.
Corpurile noastre elimină toxinele hidrosolubile zi de zi, datoritaă rinichilor, plămânilor, transpirației. Însă în zilele noastre în care chimizarea a atins cote paroxistice un rol tot mai important în degradarea sănătății îl au celelalte toxice, denumite liposolubile care sunt stocate în țesuturile cu conținut mare de grăsime și care sunt eliminate doar rareori de către ficat pe cale biliară în intestin de unde mai apoi sunt reabsorbite. Sănătatea este puternic perturbată de ele, iar curele de dezintoxicare care vin și cu o lipoliză susținută de Spirulina BIO NaturGreen pot ajuta la întreruperea acestui cerc vicios. Spirulina Bio este un produs dietetic, fără lactoză, cofeină sau alte ingrediente nocive, foarte eficientă în curele de detoxifiere”, spune specialistul.
4 metode pentru o detoxifiere sănătoasă
Dieta de curățare și hidratare
O dietă de curățare se află în centrul oricărui program de detoxifiere. Scopul este de a vă concentra pe produsele alimentare de bună calitate, în general lichide care să aducă o cantitate scăzută de calorii însă care să ajute la menținerea pe cât posibil al unui nivel glicemic cât de cât stabil. Organismul își va consuma mai intâi rezervele de glicogen, apoi celulele își vor utiliza prin autofagie proteinele defecte și în final va intra în funcțiune ketogeneza insoțită invariabil și de lipoliza cu eliberare în fluxul sangvin și de toxice liposolubile. În eliminarea acestora, dupa ce își efectuează pasajul hepato-intestinal intervine Spirulina și Chlorella de la BIO NaturGreen, suplimente alimentare ecologice, ce conțin o mare concentrație și varietate de nutrienți naturali precum clorofila, proteineele sau fierul.

Includeți suplimente nutritive naturale 

Aceste remedii naturale puternice pot ajuta la eliminarea toxinelor și a metalelor grele, sprijină organele excretoare, ajută la reducerea inflamației, la îmbunătățirea circulației, intensifică digestia și susține imunitatea. 
Consider ca fiind extrem de importante ambele forme ale spirulinei bio: Pulbere de Spirulina Bio NaturGreen și Comprimatele de Spirulina Ecologica Bio NaturGreen, pe care în zona oncologiei integrative le folosesc în scopuri precise, atât în cadrul profilaxiei, cât și tratamentului la cei care necesită cure de post terapeutic sau la care este necesară detoxifierea cu eliminarea metalelor grele și compușilor toxici liposolubili, inclusiv a celor cu acțiune xenoestrogenică”, explica cercet. dr. Horațiu Albu.

Exercitiile fizice 
Mișcarea fizică regulată este critică în timpul unei cure de detoxifiere, deoarece se mișcă sistemul limfatic pentru a promova eliminarea mai eficientă a toxinelor. Fără exerciții fizice regulate, procesul de detoxifiere este încetinit, ca un blocaj de trafic. Circulația corectă este esențială pentru sănătatea generală, iar în cazul detoxifierii, este o necesitate. Chiar și o plimbare obișnuită sau de rutină poate face o mare diferență.

Rolul meditației 

Puteți maximiza beneficiile detoxifierii prin meditație, yoga, relaxare în natură și odihnă. Managementul stresului sănătos este o modalitate importantă și înălțătoare pentru a sprijini bunăstarea la fiecare nivel. De fapt, practicile minte-corp, cum ar fi meditația, pot încuraja un proces mult mai profund de detoxifiere. Rolul conexiunii minte-corp în detoxifiere este un subiect important și un element benefic în curele de detoxifiere sănătoasă.
Susținerea organismului în curele de detoxifiere este foarte importantă pentru a aduce necesarul de nutrienți în corp. Suplimentele naturale Spirulina și Chlorella de la BIO NaturGreen sunt o sursă bogată de vitamine și minerale în multe farmacii și magazine specializate, însă puteți sa le comandați online pe www.farmaciaortomoleculara.ro, unde veți găsi informații suplimentare, dar și întreaga gamă de produse cu prețuri promoționale, de la 48,62 lei, până la 57,63 lei. 
Pentru informații suplimentare sunați la 0721 328 509.

Comentarii

Postări populare