PORTRET DE FEMEIE ALĂTURI DE FILLERINA & CRESCINA



 Sub umbrela ‘Portret de femeie’, Grupul A&D Pharma a lansat la Palatul Cesianu Racoviţă (locul unde au fost aduse simbolurile frumuseţii din toată lumea), două produse inovatoare pe piaţa din România, Fillerina şi Crescina, dedicate atât femeilor cât şi bărbaţilor.
Dezvoltat de laboratoarele Labo după 10 ani de cercetări, Fillerina este primul dermocosmetic pentru utilizare la domiciliu cu efect de umplere a liniilor de expresie, a ridurilor de îmbătrânire, care redă fermitatea zonelor feței, fără a interveni chirurgical. În mod asemănător cu tratamentele de umplere cu acid hialuronic folosite în cosmetică, scopul Fillerina® este de a permite unor cantități mari de acid hialuronic să penetreze adânc în țesuturile cutanate, să umple zonele cutanate vizibile (piele lăsată, riduri și microrelief) și să crească volumul pomeților și al buzelor.
Crescina este rezultatul cercetării care a început în 1991, anul în care un prim nucleu de doi aminoacizi numit Crescina a fost inserat într-un produs Labo împotriva căderii părului.
În 1998, în urma unor studii aprofundate, Crescina Re-Growth a devenit un produs independent, protejat de 9 brevete, definite ca “PREPARATE ÎN FLACOANE DE UZ COSMETIC TOPIC CARE REACTIVEAZĂ CREȘTEREA FIZIOLOGICĂ A PĂRULUI în zonele afectate de rărire, ACȚIONÂND PE FOLICULII DE PĂR PARȚIAL ATROFIAȚI.




Astăzi, Crescina Re-Growth este folosit de mii de consumatori satisfăcuți. Acest lucru este dovedit prin interviuri cu 7.300 de utilizatori, dintre care, 85% au declarat că sunt satisfăcuți de rezultatele de regenerare a părului obținute.

Crescina Tratament Complet Re-Growth HFSC şi Anti-Hair Loss este un tratament cosmetic de uz topic care conține ambele tipuri de fiole într-o singură cutie.

TRATAMENTUL COMPLET combină cele două preparate și este adecvat în cazul pierderii densității părului datorate căderii părului din cauze fiziologice – nu patologice.



Evenimentul de lansare a debutat cu discursul lui Manuel Falsarella, International Sales Manager, Labo International, urmat de interventiile celor doi ambasadori Andreea Berecleanu şi Victor Hănescu.

Produsele Fillerina și Crescina sunt disponibile doar în lanţurile de farmacii selecţionate din România.


Fillerina® tratament cosmetic cu efect de umplere pentru utilizare la domiciliu se prezintă în trei concentrații diferite, pentru a oferi cel mai eficient și adecvat tratament pentru imperfecțiunile pielii și ale țesuturilor cutanate de la nivelul feței și al gâtului.

Gradul 1: riduri de îmbătrânire și linii de expresie moderate, microrelief evident și trăsături faciale cu tendință de lăsare, mai ales pomeții și buzele.
Gradul 2: riduri de îmbătrânire și linii de expresie vizibile, microrelief neuniform, zone cu piele lăsată în mod vizibil, mai ales pomeții și buzele.
Gradul 3: riduri de îmbătrânire și linii de expresie adânci, foarte pronunțate, microrelief neuniform și zone cu piele foarte lăsată, în special pomeții și buzele.




Mod de utilizare:
Fillerina® tratament cu efect de umplere trebuie utilizat o dată pe zi timp de 14 zile, dimineața sau seara, în funcție de nevoile și obiceiurile personale, aplicând 2 ml de Gel cu efect de umplere (Fillerina® 1) pe riduri, cel mai vizibil microrelief și pe zonele care necesită volum (pomeți, buze). Tratamentul trebuie efectuat cu ajutorul aplicatorului special, ceea ce face posibil eliberarea a două cantități separate de produs de câte 1 ml (adăugând până la un total de 2 ml per aplicare) și se eliberează cu acuratețe în zonele dorite. Gelul cu efect de umplere trebuie lăsat să acționeze timp de 10 minute pentru a permite ingredientelor active să „umple” zonele de aplicare. Folosind palma sau degetele, se tapotează restul produsului pentru a încheia aplicarea. Orice senzație de tensiune pe piele se datorează acțiunii produsului. Se aplică apoi Crema nutritivă (Fillerina® 2) care garantează o hidratare suficientă, aport de substanțe nutritive, și care permite încheierea aplicării tratamentului de umplere cu un confort maxim pentru pielea feței și a gâtului. Se scot 1-2 ml de Cremă, după necesitate, și se aplică pe toată fața și pe gât.




Crescina Re-Growth a fost dezvoltat cu dozaje specifice pentru etapele de rărire, în scopul de a face față mai bine diverselor nevoi pentru problema răririi părului. Formule specifice pentru bărbați și femei. Disponibil în cutii de 10 și 20 fiole.

Crescina Re-Growth HFSC – Formulă 100% - 200 recomandat în stadiile inițiale de pierdere a densității părului
Crescina Re-Growth HFSC - – Formulă 100% - 500 recomandat în stadiile medii de pierdere a densității părului
Crescina Re-Growth HFSC - – Formulă 100% - 1300 recomandat în stadiile avansate de pierdere a densității părului.




Mod de utilizare:
Preparatul este ambalat în flacoane cu doză unică de 3,5 ml, care urmează să fie aplicat zilnic, timp de 5 zile consecutive, urmate de o pauză de două zile (de exemplu, de luni până vineri, cu o pauză de sâmbătă și duminică). Crescina Re-Growth se aplică pe un scalp curat și uscat. Timpul de aplicare recomandat: minim 2 luni.
____________________________________________________________________________
Crescina Tratament Complet Re-Growth HFSC şi Anti-Hair Loss combină cele două preparate și este adecvat în cazul pierderii densității părului datorate căderii părului din cauze fiziologice – nu patologice. Formule specifice pentru bărbați și femei.

Crescina Tratament Complet Re-Growth HFSC și Anti-Hair Loss – Formulă 100%  – 200: recomandat în stadiile iniţiale de pierdere a densității părului și căderea părului în stadiu avansat.
Crescina Tratament Complet Re-Growth HFSC și Anti-Hair Loss – Formulă 100%  – 500: recomandat în stadiile medii de pierdere a densității părului și căderea părului în stadiu serios.
Crescina Tratament Complet Re-Growth HFSC și Anti-Hair Loss – Formulă 100%  – 1300: recomandat în stadiile avansate de pierdere a densității părului și căderea părului în stadiu sever.


Mod de utilizare:
Crescina HFSC 100% Tratament Complet conține fiole de Crescina Re-Growth HFSC 100% (fiole brune) și fiole de Crescina Anti-Hair Loss HSSC (fiole transparente). Fiolele de Crescina trebuie aplicate alternativ, timp de 5 zile consecutiv pe săptămână, urmate de o pauză de 2 zile.

Schema de aplicare trebuie repetată până la consumarea fiolelor. Așadar, fiecare cutie cu 10+10 fiole este suficientă pentru o cură de o lună. Se recomandă a se utiliza minimum 2 luni.



























Comentarii

Postări populare