Styling Session cu Fabulous Muses la Dwome

Luni, vedetele şi bloggerii si-au dat intalnire la sesiunea de styling cu bloggeritele Alina Tanasa si Diana Enciu (Fabulous Muses) in cadrul showroom-ului Dwome, unde au descoperit si aflat cum isi pot concepe o tinuta de la zero. Ca totul ca decurga asa cum trebuie,  make-up artistul Miki Ianovici s-a ocupat de look-ul modelului, folosind produse de la Marionnaud. De asemenea, fetele care “livreaza dragoste” au animat showroom-ul cu insertii de caligrafie pe oglinzi, iar floraria IRIS ne-au incantat cu cele mai spectaculoase aranjamente florale.
Tinutele au fost completate cu accesorii, dar si cu parfumuri perfect 'asortate' tinutelor propuse de Alina Tanasa si Diana Enciu. Pe durata evenimentului, cele doua bloggerite au raspuns intrebarilor celor prezenti, explicandu-le de ce se merita sa investesti intr-o piesa de colectie, dar si cum le pot mixa in functie de ocazie.

Giulia, Lili Sandu, Adina Buzatu, Denise Iacobescu si Ilieana Lazariuc au dat curs invitatiei de a participa la Styling Sessions organizat de Fabulous Muses in magazinul lor preferat, Dwome, din Bucuresti, unde s-au rasfat cu cele mai noi item-uri ale brandurilor de lux, precum: Chanel, Hermes, Louis Vuitton, Christian Louboutin, Fendi, Rick Owens, Prada, Celine, Ann Demeulemeester, dar si branduri mai putin cunoscute publicului roman, precum Hyde’s spectacles si Holge.

Dwome are la baza conceptul de pre-owned luxury goods in regim de consignatie. Dwome a fost fondat de Ileana Lazariuc in urma cu doi ani si functioneaza ca showroom in Bucuresti, pe Strada Paris nr. 45, dar si ca magazin online international.

Dwome isi selecteaza foarte atent colaboratorii, produsele disponibile in showroom fiind analizate din punct de vedere al calitatii, al gradului de uzura si al brandului. Dwome stabileste impreuna cu vendorul pretul produsului pre-owned, astfel incat raportul calitate – pret sa fie cat mai corect pentru cumparatori.

Pentru a asigura autenticitatea produselor vandute in showroom si in magazinul online, Dwome colaboreaza cu o firma internationala specializata in autentificare produselor de lux.

Visit: Dwome Showroom, Strada Paris nr. 45, Bucuresti

www.dwome.com


Photo: The Storyalist Comentarii