Vedetele au experimentat frumusețea serilor de vară scandinave







Eli Roman, Adina Halas, Mihaela Bilic, Ioana Ginghină, Bianca Pena, Simona Țăranu, Kinga Varga, Mikey Hash, Aleha Toncea, Maria Radu, Mirela Vescan, Andrei Nourescu, alături de peste 80 de jurnaliști și bloggeri au sărbătorit în stil scandinav lansarea colecției de mobilier pentru terasă și grădină JYSK.


Într-un decor specific serilor magice scandinave, invitații au testat noile piese de mobilier, au aflat cele mai recente tendințe generale de decorare interioare și s-au bucurat de atmosfera serilor de mai, pe acordurile muzicii live de calitate.
Gama de mobilier de grădină de la JYSK se remarcă prin designul minimalist și materialele de calitate și este foarte ușor de întreținut, fiind realizată din materiale rezistente la umiditate: metal, petan, lemn masiv și lemn artificial. Accesoriile și decorațiunile urmează patru tendințe generale de decorare interioară: Dark Deco, Cultural Roots, Urban Jungle și Industrial North.
Dark Deco este un stil extravagant, care se remarcă prin tonurile închise, textile din materiale elegante precum catifeaua și obiecte decorative realizate din marmură, cupru mat și sticlă. Cultural Roots scoate în evidență rădăcinile culturale, un stil relaxat, feminin, obiecte cu aspect neprelucrat și accent pe motive etnice. Urban Jungle exprimă jungla urbană, un stil exotic, în care natura se mută în interior. Industrial North este expresia nordului industrial, un stil brut și minimalist, cu un aspect rece, dar elegant.






Despre JYSK


JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2400 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 20.000 de angajați.


Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.







Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.
JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 42 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.


Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.
































Comentarii

Postări populare