ETIC lansează primul card de fidelitate pentru clientele brandului





Brandul românesc de modă ETIC își recompensează clientele prin intermediul cardului de fidelitate ce le oferă discount la orice achiziție viitoare. De acum, clientele care fac cumpărături de peste 400 de lei o dată primesc cardul de fidelitate în baza căruia beneficiază de o reducere de 10% la orice produs* din colecția nouă, indiferent de valoarea lui.

Descoperă și tu colecția de primăvară-vară The Colors of the Sun disponibilă în magazine și bucură-te de avantajele cardului de fidelitate. Poți alege între outfit-uri cu croieli minimaliste  sau  romantice, în culori tari sau pastelate, ținute de zi, dar și office, rochii de seară, pentru petreceri, sau casual-chic, pentru zilele relaxate din weekend.




Vedetele colecției de primăvară-vară sunt rochiile, care vin într-o multitudine de modele și culori, de la clasica rochie neagră până la rochii cu imprimeuri, pentru zi sau pentru seară. Ca în fiecare an, ETIC propune o varietate de topuri, bluze, tricouri sau pulovere lejere – cu inserții metalice, dantelă, paiete sau chiar tricouri cu mesaje haioase. Nu în ultimul rând, ținutele office – sacouri, pantaloni, fuste sau rochii – sunt elegante și cu un twist, care le scoate din anonimat.

*Reducerea de -10% nu se aplică la produsele deja aflate în promoție.








Comentarii

Postări populare