Kit-ul tău de vacanță, ușor la purtător, perfect pentru geanta de mână!






Se apropie mini vacanța de sfârșit de lună? Cu siguranță ți-ai făcut planuri pentru a te relaxa în mijlocul naturii și pentru a petrece timp liber alături de cei dragi. La iarba verde, la mare sau la munte, oriunde ai alege să te deconectezi de grijile cotidiene, LifeCare® îți propune trei produse magice, ușor de transportat și de luat cu tine în geanta de mână, totul pentru ca tu sa te bucuri de natură și să uiți de picioare obosite, dureri musculare sau înțepături de insecte.




Spray pentru insecte
Atunci când petreci mult timp în aer liber, asigură-te că te bucuri din plin de natura cu Spray-ul cu plante BIO Kräuter® Protekt de la LifeCare®, cu dublu rol de protecție, care calmează în același timp pielea. Acest produs este potrivit pentru toată familia, inclusiv pentru pielea sensibilă a copiilor. Uleiul de măsline din compoziție are efect calmant asupra pielii iritate, hidratează și lasă un miros fin, plăcut care nu atrage insectele. Are efect antibacterian, dezinfectant și calmant asupra pielii.




Magic-roll anti-durere
Atunci când apar dureri neașteptate, tot ceea ce ți-ai putea dori este o soluție magică, care să o îndepărteze imediat. Plantele au aceasta putere și de aceea este bine să apelezi la ajutorul lor. Magic Roll cu plante BIO Kräuter® îți aduce un concept unic anti-durere, extrem de ușor de folosit și transportat.
Plantele conținute, prin care aloe vera, salvie, rozmarin, arnică montana, mentă, mușețel și altele, sunt binecunoscute pentru rolul important în diminuarea unui spectru foarte larg de dureri musculare sau articulare, pentru proprietățile antiinflamatoare, ajutând ți la calmarea iritațiilor pielii, chiar și a celor provocate de înțepături de insecte.




Protecție pentru picioare
Dacă durerile de picioare îți dau bătăi de cap la final de zi, ai nevoie să te poți baza pe mici trucuri care să te revigoreze. Incearcă Komfort Roll-ul Kräuter® de la LifeCare®, recomandat persoanelor active, care merg mult pe jos, dansatorilor, în caz de picioare umflate, cu senzație greoaie, după mersul pe tocuri. Bucură-te de o senzație de revigorare și ușurime a picioarelor, dar și de o mai bună circulație a sângelui.
Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale și vegane. În plus, numeroase publicații precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street și altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.
Înființată în anul 2005, Life Care®, prima și cea mai importantă companie româneasca din domeniul vânzarilor directe, crede că o viața mai bună șă mai fericită înseamnî prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franta sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care® e, cât și online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Comentarii

Postări populare