Fără monotonie la pălărie! Cele mai trăsnite modele la Kentucky Derby!






Frumusețea unei pălării atrage privirile celor din jur, iar cine nu a purtat  o pălărie îndrăzneață ar trebui să facă acest lucru măcar o dată în viață. Este încurajator mai ales pentru femeile cărora le stă bine cu un astfel de accesoriu. Îl poatră damele puternice, așa cu spunea bunica mea, iar dacă ele vor găsi și modelul perfect, cel care să le avantajeze și să le scoată în evidență cele mai frumoase trăsături, atunci ținuta se va transforma în una cu adevărat chic.

Moda se combină cu sportul, iar cele mai trăsnite modele de pălării le-am descoperit la evenimentul curselor de cai 2017  Kentucky Derby din Louisville.  Este tradiție ca în cadrul marelui eveniment femeile să poarte pălărie. Merită o privire mai atentă, nu-i așa?

Pălăria excentrică este un must have, iar fantezia și culorile ca un curcubeu aduc un alt spectacol în lojele în care se arată doamnele a căror cochetărie ar părea pentru mulți un pic stranie și poate mult prea agasantă privitorilor. Mie îmi plac, le-aș purta cu mare emoție și cu mult drag dacă s-ar organiza și la noi evenimente la care aș putea etala și epata cu aceste minunății.











































































Comentarii

Postări populare