Look de mireasa: 4 trucuri esentiale pentru a arata perfect in ziua nuntii





Ziua nuntii tale va fi, fara indoiala, una dintre cele mai memorabile si mai emotionante din viata ta si cum toti ochii vor fi atintiti asupra ta iti vei dori, cu siguranta, sa arati absolut perfect. Pentru a obtine lookul pe care ti-l doresti este necesara o pregatire si o planificare pana la cele mai mici detalii, care poate necesita la fel de mult timp ca pentru gasirea rochiei de mireasa ideala.
Ziua nuntii inseamna sa fii plina de energie si pregatita sa incepi o viata cu totul noua alaturi de viitorul sot, sa impartasesti bucuria ta alaturi de cei dragi si sa arati grozav in acealsi timp. La urma urmei iti vei aminti aceasta zi pentru tot restul vietii, iar felul in care arati va fi pentru totdeauna mortalizat in fotografii. Sa fii cea mai fericita mireasa si sa arati fantastic nu este chiar atat de greu, cu atat mai mult daca gasesti locul potrivit in care sa incepi transformarea pentru nunta,


Secretele unui look de mireasa ca la carte
1.      Programeaza-te la un tratament facial chiar daca e pentru prima oara in viata ta
Unul dintre primele lucruri de care trebuie sa ai grija inainte de ziua nuntii, este ca pielea ta sa arate cat mai bine. Exista doua motive esentiale pentru a face o programare cat mai devreme: primul pentru ca un dermatolog poate evalua mult mai bine starea tenului tau, iar al doilea este acela ca puteti elabora din timp o strategie pentru a scapa de diversele probleme ale tenului, de la riduri sau cicatrici, pana la acne. Cu ajutorul acestor carduri cadou te poti bucura de tratamente faciale in functie de tipul de ten pentru ca tu sa arati perfect.
2.      

Mananca mai sanatos


Daca esti o impatimita a dulciurilor sau esti mai pofticioasa de fel atunci va fi o adevarata provocare sa stai departe de zahar sau alte alimente, dar nu imposibil. Incearca sa te concentrezi pe o dieta in care sa consumi cat mai multe legume verzi, fructe si apa, deoarece toate acestea sunt o alegere ideala pentru a elimina pofta de mancare si a-ti curata pielea.
3.      

Fa o proba de machiaj


Daca te-ai uitat la sute de fotografii cu makeup-uri spectaculoase si te-ai decis ca vrei sa incerci unul dintre ele, trebuie sa te asiguri ca ti se potriveste. Fa-ti o programare din timp la un make-up artist pentru o proba de machiaj, pentru a vedea exact ce ti se potriveste si cum vei arata in ziua nuntii.
4.      Sprancene perfecte
Dupa cum probabil stii, forma sprancenelor poate afecta intreaga fizionomie, prin urmare trebuie sa ai grija ca ele sa fie pensate corespunzator. Programeaza-te din timp in cazul in care este necesar sa iti schimbi forma, iar daca te intrebi unde sa te pensezi pentru a stii sigur ca vei obtine look-ul potrivit, exista cateva locuri care transforma pensatul intr-o adevarata arta.


Comentarii

Postări populare