THE RETRO SHOP și CEAS BOUTIQUE  dau startul week-end-ului aniversar LAMBRETTA! Timp de patru zile, între 18-21 mai, sărbătorim 70 de ani de la apariția primului scuter Lambretta, cu un festin italiano-românesc, la care vor participa importanți oaspeți din străinătate și din țară, cunoscuți jurnaliști, bloggeri și influenceri din zona lifestyle. Gazdele de onoare le serious aniversare, Catalin Dezbracatu si Florentina Opris te invită într-o călătorie printre anii de odinioară! Anii în care totul mergea ca pe roate! Pe două roate! Anii în care libertatea avea gust, iar timpul nu intra așa de rău în sac. Anii în care oamenii nu petreceau ore în șir blocați în labirintul urban. Anii în care timpul dedicat propriei persoane, familiei sau celor dragi era mai generos. Anii la care ne-ntoarcem iar și iar. Anii retro! Vino să sărbătorim scuterul și patria care a dat naștere libertății de mișcare: ITALIA!



De ce ai nevoie de un scuter?


Este ca și când te-ai întreba: de ce ai nevoie de mai mult timp?

În ultima vreme s-a ajuns la un nivel de aglomerare fără precedent, fapt pentru care soluția deplasării pe două roți este o variantă ce ar trebui încurajată și promovată ca un mijloc de deplasare fiabil și sigur.

Ce-ar fi să decupezi sutele de ore  pierdute în trafic și să le lipești ca pe niște piese de puzzle în tablourile din care, de multe ori ai lipsit? În sfârșit, ai avea timp să iei copilul sau nepotul de la școală! Ce fericit ar fi! Sau ai termina cartea pe care ai început-o anul trecut! Te-ai relaxa la un film sau te-ai ocupa puțin de propria imagine. Ți-ai face manichiura, ai merge la sală, la un masaj sau ai ieși să alergi în parc. Ai găti rețeta cea nouă sau ți-ai vizita părinții. Și nu în cele din urmă, de ce nu… ai putea să faci dragoste! Ai idee câtă dragoste trece pe lângă tine, în timpul pe care îl pierzi blocat în trafic? Conform sondajelor, britanicii pierd 127 de ore pe an. A venit timpul să-ți iei timpul înapoi! Alătură-te revoluției Lambretta! Urcă pe un scuter și savurează-i textura, mirosul și cromatica! Învață să te miști... pe două roți! 



Comentarii

Postări populare