Cele mai noi colecții Poliform și Porcelanosa, acum în showroom-ul Delta Studio
În fiecare an, showroom-ul principal Delta Studio din București aduce soluții noi de design interior. Evenimentul de lansare de pe 25 mai a fost dedicat designului smart, fiind moderat de George Buhnici. La eveniment au participat peste 350 de invitați: arhitecți, designeri de interior, dezvoltatori imobiliari, pasionați de design și tehnologie, presă de profil.


Evenimentul a pornit de la conceptul de Smart Home și a prezentat cele mai avansate soluții din domeniu: mobilier italian Poliform, cu detalii finisate până la perfecțiune și colecții semnate de designeri renumiți mondial, completat cu noul televizor LG OLED 4K și sisteme smart de la All View; noi plăci ceramice de la Porcelanosa și Venis, în finisaje inovatoare ce redau cu fidelitate materiale existente în natură; colecții de gresie supradimensionată de la Kerama Marazzi; sisteme smart home și gadgeturi ce adaptează instantaneu casa la nevoile utilizatorilor; obiecte de design smart create de designeri români, selectați în urma unui Call for Designers lansat de Delta Studio în luna martie.


Invitatul special al serii, Marco Zotti, reprezentant Poliform, a vorbit despre felul în care o locuință poate fi considerată contemporană atunci când designul fiecărei piesei exprimă o viziune actuală, ce depășește tendințele schimbătoare. Noile ambiente Poliform din showroom-ul Delta Studio includ: mobilierul de bucătărie My Planet, accesorizat cu cel mai nou sistem Franke, mobilierul pentru living QUID, dressing-ul Fitted, patul Rever, noptierele Onda și fotoliul Mad King, creat de renumitul Marcel Wanders.


Cele mai noi produse lansate de PORCELANOSA Grupo la târgurile internaționale sunt acum expuse în showroom-ul principal Delta Studio. Noi colecții de parchet ceramic, inspirate de țările nordice, gresie inspirată de frumusețea lemnului lucrat artizanal, completate de mobilier, baterii, obiecte sanitare și accesorii de la Gama Decor și Noken, branduri renumite prin designul atent studiat, ce transformă baia într-un spațiu unic.


Zece dintre arhitecții colaboratori au fost premiați cu excursii la fabricile Porcelanosa și Poliform, iar participanții la eveniment au avut parte de o tombolă cu premii substanțiale – baterii de la Kludi, pare de duș Hansgrohe, baterii Ideal Standard, excursii la fabrica Brikston, un Smart Cam + Senzor Multifuncțional de la All View, un aparat de cafea Dolce Gusto, ceasuri cu diamante Christina Diamonds, căști de la AVStore.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor: Franke, Keraben, Porta Doors, Porcelanosa, Venis, All View, Ceresit, Hansgrohe, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Kludi, LG, Saint Gobain, Fir Italia, Fap ceramiche, Brikston.
Petrecerea a continuat la restaurantul Naan Project, cu preparate de top realizate de Chef Natale Giunta, dulciuri de la Grace Couture Cakes și băuturi rafinate de la Cramele Recaș.
Comentarii