Noutăți de la Weleda: Lip Balms nuanțate și Deo Roll-Ons inspirate din natură






Femeile știu din proprie experiență că oricâte cosmetice ar avea, unele noi își vor găsi întotdeauna loc în trusa de îngrijire. Mai ales dacă poartă semnătura celor doua game pe care brandul nemțesc Weleda le-a lansat de curând: Balsamuri nuanțate de buze și Deodorante Roll On, care transmit prin aromele lor 100% naturale (florale, fructate sau lemnoase),  poftă de viață,  fericire și încredere în tine încă de la prima aplicare. Și fiindcă pielea este oglinda ce reflectă sănatatea corpului, acceptă provocarea de a-ți încânta simțurile cu tot ce are natura mai bun de oferit: relaxare, stare de bine, armonie, frumusețe la interior și exterior.





Îngrijire hrănitoare cu un strop de culoare
Ca să te simți bine în pielea ta, uneori e nevoie doar de un mic artificiu precum o culoare discretă pe buze, care să-ți evidențieze frumusețea naturală. De altfel, în acest an se poartă naturalețea chiar și pe podiumurile de modă de la Paris, Milano sau New York și se pare că “less is more” și în lumea machiajului. Pentru prima dată, Weleda oferă o gamă de balsamuri colorate multi funcționale pentru buze, combinând frumusețea cu natura.








Cele 3 nuanțe disponibile, Nude, Rose și Berry Red, cu arome delicate de petale de trandafiri și vanilie, oferă o colorare discretă, luciu, dar si hidratare și protecție naturală, pentru buze fine și moi pe tot parcursul zilei și o stare de spirit mai bună! Mai ales buzele sensibile și uscate se vor simți răsfățate datorită conținutului de ingrediente vegetale pure: unt de Shea bio, ceară din semințe de floarea soarelui, ulei de jojoba bio, ulei de ricin și ulei de masline. Așadar, e timpul pentru puțină strălucire în ritualul zilnic de înfumusețare! Puteți aplica Balsamurile colorate de  buze Weleda în funcție de nuanța tenului, starea de spirit, individual sau combinate între ele.
Balsamurile colorate de buze sunt certificate natural NATRUE, nu conțin parfumuri sau conservanți sintetici, materii prime provenite din uleiuri minerale sau de origine animală și nu sunt testate pe animale, la fel ca toate produsele Weleda.


Preț recomandat: 47 Lei. Disponibile în farmacii și în magazinele bio.





Deodorante Roll-On Weleda – pentru prospețime naturală întreaga zi

Deși acționează pe 10% din suprafața corpului, deodorantele ne ajută să ascundem cele mai secrete emoții sau o moștenire genetică nefavorabilă. Știați că produsele cosmetice care ne inhibă transpirația sau ne înlătură mirosul corporal s-au inventat prin anii ’40? De atunci însă, compoziția lor a fost constant îmbunătățită, astfel că în prezent există, din fericire, deodorante care NU blochează porii și nu ne periclitează sănătatea din cauza conținutului de aluminiu și parabeni.



Realizate din ingrediente prietenoase cu pielea și cu o formulă unică, pe bază de distilat organic de căpșuni - care funcționează ca un astringent natural și un extract organic de rădăcină din lemn dulce -care are proprietăți calmante și antimicrobiene, noile deo roll-on-uri sunt testate deramatologic și sunt perfect adaptate pentru pielea sensibilă.
Fără săruri de zirconiu sau aluminiu și fără parabeni, pentru a permite pielii să funcționeze și să respire în mod firesc, deodorantele Roll-On Weleda sunt parfumate în mod natural cu uleiuri esențiale pure, care contribuie totodată și la conservarea proprietăților benefice ale produselor. Se absorb rapid și nu lasă urme lipicioase pe piele, iar dimensiunile deodorantelor le fac perfect potrivite pentru a vă însoți și în călătorii. 

Preț recomandat - 45 lei


Pentru a fi la curent cu activitatea Weleda în România, accesati www.weleda.com.ro, facebook.com/WeledaRomania/ și instagram.com/weledaromania/.



Comentarii

Postări populare