Amway România lansează noul Amway Business Center, în centrul Capitalei


Amway România a lansat noul Amway Business Center, pe calea Victoriei, nr 145.

Noul Business Center vine în întâmpinarea partenerilor de business Amway, fiind gândit ca un spațiu multifuncțional, ce oferă oportunități multiple de dezvoltare a afacerii. Amway Business Center din Calea Victoriei propune un concept modern, funcționând atât ca centru de training, consultanță și informare, cât și ca spațiu dedicat întâlnirilor de afaceri și punct de vânzare.

Înglobând tehnologiile de ultimă oră cu design-ul  inovator, noua locație Amway oferă produse premium potrivite pentru consumatorii exigenți din zilele noastre și joacă astfel un rol important în transmiterea imaginii Amway drept susținător real al persoanelor cu spirit antreprenorial aplicat.

“Într-un context în care tendința populației, la nivel global, este de a căuta variante de dezvoltare personală și profesională care să permită gestionarea independentă a micilor afaceri, Amway vine cu o soluție completă prin dezvoltarea centrelor de business. Acestea sunt destinate partenerilor noștri și tuturor celor care doresc sa înțeleagă mai bine modul în care funcționează modelul de succes Amway, dar și celor care vor să afle mai multe despre  instrumentele pe care le punem la dispoziție persoanelor care doresc să facă trecerea către antreprenoriat”, a declarat Anna Pietrzak, Amway Eastern Europe Sales Manager.

Amway oferă resurse multiple pentru dezvoltarea sustenabilă a micilor întreprinzători, pornind de la gamele variate și calitatea excepțională a produselor - peste 450 de tipuri produse – și până la instruirea continuă și consultanță pentru gestionarea afacerii.

“Deschiderea acestui nou și modern Amway Business Center este o expresie a dezvoltării companiei noastre în România. În acest moment avem o poziționare și o conexiune foarte puternică vizavi de întreaga noastră comunitate de parteneri Amway, devenind firească dezvoltarea acestui proiect inovativ. Prin amplasarea sa, cât și prin design, noul Amway Business Center oferă o experiență completă pentru toți cei care îl vizitează sau decid să folosească resursele pe care le pune la dispoziție”, a declarat Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia. 

Comentarii

Postări populare