S-a lansat cel mai avansat produs nutraceutic destinat reechilibrării psiho-emoționale: MINDBALANCE STABILIO
La finalul lunii aprilie s-a lansat pe piața românească cel de-al doilea produs din gama de produse nutraceutice MINDBALANCE. Așa cum ne promiteau în toamna trecută, la lansarea REVIVA, membrii echipei MINDBALANCE introduc acum cel mai avansat produs nutraceutic destinat reechilibrării psiho-emoționale: MINDBALANCE STABILIO.

Cu toții avem perioade cu moral scăzut...
Momente de tristețe, amintiri neplăcute, eșecuri profesionale sau personale, chiar și zilele mohorâte - toate sunt motive îndreptățite pentru scăderea moralului. În asemenea situații, o surpriză plăcută, o discuție cu un prieten ori un succes la serviciu ne poate face să uităm imediat momentele de moral scăzut.
Dacă însă se întâmplă prea des, riscăm să cădem în depresie
Prelungirea sau repetarea frecventă a momentelor de moral scăzut poate declanșa o spirală descendentă foarte periculoasă. De la tristețe trecem la dezamăgire, deznădejde, lipsa motivației pentru activități cotidiene, alienarea socială, incapacitatea de a performa profesional. Încrederea și stima de sine se deteriorează rapid. Următorul pas sunt stările depresive și, în ultimă instanță, instalarea depresiei.
Încă de la primele semne, trebuie luate măsuri
Cauzele stărilor depresive, precum și cele ale depresiilor ușoare sunt multiple. Ignorate, acestea se pot agrava și pot conduce la episoade depresive serioase, unde intervenția specialiștilor este obligatorie. Este important să nu ajungem până acolo, și să luăm măsuri deîndată ce sesizăm o deteriorare a dispoziției și a moralului.
Extractele standardizate din plante ne oferă și aici o mână de ajutor.
S-a demonstrat științific faptul că există 2 substanțe naturale care au efect puternic de echilibrare a moralului:
ü  Extract standardizat de curcumin (turmeric) – curcuma longa
ü  Extract standardizat din pistil de șofran – crocus sativus
Combinația dintre aceste două extracte standardizate are un efect dovedit de restabilire a echilibrului psiho-emoțional și ameliorare a stărilor depresive

Combinația sinergică dintre aceste extracte naturale, împreună cu alte componente din formula sa unică, permit produsului Mindbalance STABILIO să restabilească și să mențină echilibrul emoțional.
Trei neurotransmițători importanți (serotonina, noradrenalina și dopamina) trebuie sa fie la nivel optim și în echilibru pentru un psihic echilibrat. 

Mindbalance STABILIO gestionează nivelurile acestora prin modularea recaptării lor la nivelul celulei nervoase, asigurând totodată sinteza acestor mediatori chimici naturali prin aportul de nutrienți specifici din formula sa.
Prin acest mecanism de bioreglare, Mindbalance STABILIO ajută la ameliorarea sau înlăturarea manifestărilor tulburărilor psiho-emoționale și în special a stărilor depresive:
       apatie și lipsa motivației pentru activitate cotidiană;
       pierderea încrederii în sine;
       randament scăzut în activitățile mentale sau fizice;
       stare de oboseală sau epuizare, nemotivată de efort;
       dificultăți de adormire și somn fragmentat;
       lipsa nevoii de comunicare și de interacțiune socială;
       demotivare și descurajare;
       libidou scăzut.
Mindbalance STABILIO este extrem de eficient în:
       dobândirea și menținerea unei stări optimiste și dinamice;
       restabilirea unei gândiri limpezi și a stării de calm;
       susținerea echilibrului emoțional și a unei bune funcționări a creierului, furnizând protecție celulară la nivelul neuronilor;
       reducerea stării de oboseală;
       încetinirea procesului de îmbătrânire celulară, asigurând un efect puternic imunostimulator și antioxidant;
       perioade de tristețe sau dezamăgire generate de evenimente cu impact negativ asupra moralului;
O singură capsula de Mindbalance STABILIO pe zi, atenuează stările de apatie, pesimism și demotivare, redând un moral puternic și o atitudine pozitivă.

Mindbalance STABILIO:
       Produs cu substanțe active naturale, cu acțiune studiată clinic și cu efect dovedit științific de ameliorare a stărilor depresive;
       Fără reacții adverse sau efecte secundare;
       Conține extracte înalt standardizate din TURMERIC și ȘOFRAN cu efect sinergic;
       Fabricat în Belgia, după un proces specific patentat;
       Nu conține substanțe toxice;
       1 capsulă pe zi (se recomandă administrarea în cure de minim 4-6 săptămâni, sau la recomandarea medicului/farmacistului);
       Cutie cu 30 de capsule, suficient pentru o lună;
       Preț de vânzare 77,00 RON.


Comentarii

Postări populare