Reprobable- Lecția numărul 3. Despre fericire




















Aici este vorba despre arta înfățișării umane! Da, fiecare dintre noi arată cum arată să se vadă clar că este cine este. Când îmbrac hainele Reprobable știu că mă gătesc altfel, mă îmbodobesc natural, simplu, așa cum, de altfel, sunt eu.  Suntem însezatrați de la natură cu frumusețe, cu atitudine, cu fizionomii aparte. Tot ceea ce trebuie să facem este să le punem în valoare prin simplitate.

" Veșmântul să fie pe măsura pungii tale
    Nu fistichiu, bogat; nu-nzorzonat,
    Căci haina deseori pe om  l-arată; "

Shakespeare, HAMLET- actul I, scena 3







Am găsit în noua colecție Reprobable haine din materiale naturale, iar asta mă bucură, pentru că sezonul estival, mai ales acela torid,  va fi unul care va ști să ascundă soarele mult prea arzător. Am găsit acorduri armonioase care arată limpede scopul acestor haine. Acela de a te simți confortabil în ele. Arta designer-ului Reprobable înseamnă talent și pasiune, care nu e dobândită prin nicio teorie. Este și atât. 






De aici sensibilitatea pentru aspectul artistic. Reprobable aduce în peisajul urban bucureștean utilitatea practică a pieselor vestimentare create altfel. Cel care privește haina Reprobable își va concentra atenția asupra imaginii. Pentru că orice om își compune zilnic, prin felul în care își asortează culorile și formele veșmintelor, propria imagine. 

Cu Reprobable poți face asta mult mai ușor. Urbanizarea vieții va păstra semnalele emise prin felul în care ne arătăm vestimentația într-o lume grăbită. Până și cel mai auster și indiferent om față de modă va fi un personaj cu Reprobable.

Detaliile materialelor naturale, nuanțele Pământului care alcătuiesc aceste veșminte se asociază ca într-o poezie. Deloc stridente, deloc efemere, surpinzătoare...







Cine este Reprobable? 


"Nu e niciun mister, dragilor. Reprobable este un brand românesc de modă, unic prin concept și prin perspectiva atipica de a-și prezenta ideile și creațiile. Întreaga arie de design se poate concentra în aceste cuvinte: minimalist, urban, cool. Ar trebui să menționez: a cumpăra de la noi nu e doar o investiție foarte bună, ci și o achizitie cerută cu ardoare de dressing-urile voastre. Toate materialele folosite sunt naturale, crude, tratate bio, pentru ca tu să le poți purta mult și bine, iar pielea ta prețioasă să se bucure la așa o atingere delicată. Bumbac, pânză, lână, vâscoză etc., textile potrivite pentru zile călduroase și nopți răcoroase de vară în hainele tale favorite. 





Hai să fim chique & eco-friendly astăzi. Ce zici? Ai putea crede că..hmm..suntem la fel ca toți ceilalți, o afacere fără caracter, însă No-No, nu e chiar așa. Reprobable este ceva aparte; nu are doar haine pentru trup, ci și pentru a îmbrăca sufletele, așa cum sunt ele, frumos imperfecte. 





Fiecare colecție are un vibe pozitiv, un anumit stil și o anumită ‘lecție’ de viață, pe care Reprobabe vrea să o împărtășească lumii. Așa că ține-te bine, căci asta este lecția 3, o lecție despre fericire. 







Ce poti învăța? Lasă-mă să te luminez: să fii tu însăți! Fără ocolișuri, fără aparențe. Și uite așa într-o clipă ai și învățat totul despre primul pas spre o viață un pic mai fericită. Ușor, huh? Lasă întreaga frumusețe și putere din tine să iasă la suprafață și să se materializeze în ținutele tale zilnice. Da, așa e, și prin haine ne putem exprima și putem arăta oamenilor cine suntem! Îmbrățișează frumosul haos din tine și ia o porție de fericire de la Reprobable, garantat! Odată cu haina va apărea și un zâmbet pe fața ta, boo! Alege să fii fericită!" 

designer Reprobable











https://www.facebook.com/reprobable/

Comentarii

Postări populare