HelloRomania.eu, un nou produs de top al celor de la Christian TourVrei să-ţi petreci vacanţa într-un loc inedit şi nu te poţi decide dacă să alegi o colibă în copaci, un camping pe malul lacului, o casă cu pereţii făcuţi din farfurii tradiţionale sau apartamentul luxos al unui vechi castel de cinci stele... Ori poate te răzgândeşti şi optezi pentru un hotel cu servicii foarte bune... Acesta este doar unul dintre miile de motive pentru care era nevoie de noul HelloRomania.eu.

Un nou produs de elită al echipei Christin Tour

Christian Tour, cel mai mare turoperator de chartere din piaţă autohtonă, lansează HelloRomania.eu, cel mai nou portal de rezervări online pentru cazări. Cuvintele cheie ale acestui concept sută la sută românesc sunt: disponibilitate în timp real, confirmare pe loc, rezervări sigure, preţuri preferenţiale. Practic, în doar câteva minute, un turist poate rezerva, din orice colţ al lumii, o camera la o structură de cazare din România, cu garantarea ei de ambele părţi.

"Ne dorim ca turiştii îndrăgostiţi de România să îşi concentreze timpul pentru a descoperi cele mai fascinante locuri din ţara noastră. Platforma HelloRomania.eu îi va ajuta să găsească rapid cele mai bune variante de cazare, iar MementoBus.com, platforma noastră de transport turistic, le oferă cele mai avantajoase soluţii de deplasare în plan local", spune Cristian Pandel, Chairman of the Board Christian Tour.

150.000 de nopţi de cazare până la sfârşitul anului

În momentul de faţă, HelloRomania.eu este un proiect unicat, care îşi propune să dezvolte continuu şi intens turismul românesc. Noua platformă are un slogan provocator, ”Suflet românesc”, şi o echipă de profesionişti cu experienţă în hotelărie şi în marketingul online. În spatele acestora se află zeci de specialişti în programare, dezvoltare şi suport tehnic, ceea ce a permis portalului să  acopere deja 80% din piaţa de cazare din România. Conform estimărilor, până la sfârşitul anului vor fi integrate peste 2000 de unităţi de cazare, vor fi efectuate aproximativ 150.000 de nopţi de cazare şi suma derulată cu ajutorul site-ului va atinge o cifra de peste 10.000.000 lei.

O mare parte din cazările din România sunt deja integrate în site. Dincolo de destinaţiile foarte cunoscute ale ţării, în momentul de faţă deja sunt integrate cazări în destinaţii inedite din  Maramureş, Curtea de Argeş, Vidraru, Delta Dunării sau zonele balneo mai puţin accesate.

Preţuri competitive, de la 29 ron pe noapte de persoană

"Suntem într-o permanentă căutare de structuri de cazare interesante. Oferim, de exemplu, nopţi de cazare în herghelii, pe pontoane plutitoare din Delta Dunării sau în campinguri, cum ar fi cel de la Vidra. Unul dintre produsele cu care ne mândrim este Casa cu farfurii de la Sinaia, unde o noapte de cazare costă de la 350 de lei/camera", spune Andra Constantin, Business Development Manager la HelloRomania.eu.


Adresându-se tuturor categoriilor de public cu acces la internet, HelloRomania.eu oferă preţuri competitive, ce pornesc de la 59 de lei/noapte/camera. În paralel, echipa dezvoltă o platformă de servicii opţionale, adiacente cazării, pentru excursii, tururi de oraş,  rezervări la muzee, evenimente, închirieri de biciclete, intrare în parcuri de distracţii etc, dar şi o platforma tip Experience, în care toţi cei implicaţi în domeniul turismului îşi pot scrie poveştile, recomandările, experienţele etc.
Comentarii