MARION COTILLARD






O actriță admirabilă. Genul acela de femeie care pare tot timpul calmă, cu o alură ce emană atitudine inimitabilă. Doar ea, Marion Cotillard, franțuzoaica frumoasă care a cucerit publicul internațional odată ce a primit rolul Edith Piaf în filmul "La vie en rose".










O știți, nu?  A făcut rumoare printre bârfitorii care o suspectau ca fiind viitoare soție a lui Brad Pitt, după ce a apărut în filmul " Allied" ( "Aliatul"), unde, la fel, rolul ei oferea senzația de confort pe care o oferă orice actor sau actriță atunci când își găsește locul potrivit într-un lung metraj.




Marion Cotillard are, azi, 41 de ani. Evident, nu își arată vârsta și chiar dacă se spune despre femeile frumoase că ar fi rareori actrițe foarte bune, ei bine, Marion  nu a lăsat deloc această impersie. Figura ei expresivă, angelică într-un fel greu de descris, vocea de care ne-am aminti oricând,  atitudinea suprarafinată, cu privire scânteietoare din doi ochi albaștri superbi și languroși, fac din această actriță una cu adevărat interesantă. 

Am întrebat un bărbat cum i se pare Marion Cotillard și mi-a spus că "are o față oacheșă, iar atunci când o privești parcă ai respira o gură de aer proaspăt." Descrierea perfectă. Marion Cotillard  provoacă impresii deosebite, fermecătoare.

Marion Cotillard și-a schimbat cursul vieții prin perseverență și mai ales prin  talent, iar dacă te uiți într-o clipită la pozele ei, vei vedea că expresiile și grimasele chipului sunt atât de sugestive, atât de grăitoare. Marion Cotillard, o sfioasă așa cum pare uneori, dar și o femeie puternică în același timp, plină de viață. Pe ici pe colo melancolică, nedesprinsă din lumea familiară a copilăriei. Da, privirea de copil este încă la ea. Un personaj pe care nu l-aș numi exotic, ci mai degrabă frenetic în adâncul sufletului. 

Pentru că unii actori au menirea de a schimba fața cinematografiei, ei bine, Marion Cotillard se numără printre ei. Și o face îsuflețit, cu toată inima ei!

















































































































Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare