Cum sa devii vegetarian in 2 zile? Marius Vornicescu iti explica in cartea sa „Vegetarianul- povestea ta”





Terapeutul Marius Vornicescu a lansat recent, la Cinema Pro, cartea „Vegetarianul- povestea ta”, printr-un eveniment atipic, o sceneta jucata de actorii Stefana Badiu, Carmen Sascau si Stefan Opreanu, referitor la alimentatia vegetariana.  Marius este vegetarian de câțiva ani buni.
Intrebat de motivul orientării sale vegetariene, acesta a răspuns simplu: „Animalele împart cu noi privilegiul de a avea un suflet”.
Însă nu doar dragostea pentru micile vietăți l-a convins să ia această decizie, ci și propriile cercetari pe care le-a întreprins în spatele industriei cărnii. In urma acestor studii, specialistul a adunat o seama de sfaturi pe care le-a pus intr-o carte pe care a publicat-o si despre care spune:” Lanturile de fast food, proprietarii de abatoare si fabricile de semipreparate ar plati bani grei ca aceasta carte sa nu apara. Este o poveste in care sunt aratate atrocitatile mintii umane aplicate asupra animalelor. Eroii cartii fac apel la trezirea constiintei umane prin argumente de natura morala, medicala, stiintifica si religioasa. Dupa ce vei citii cartea “Vegetarianul-povestea ta” nu vei mai putea sa mananci carne niciodata, acesta fiind motivul pentru care pot spune ca aceasta carte, este o carte transformatoare”.



La eveniment a fost prezenta cantareata Alyanna Lu care a avut un super moment delectand sala cu prezenta ei exotica cu specific japonez. Florentina Opris de la Kanal D a tinut un speach despre importanta alimentatiei vegetariene, la eveniment mai fiind prezenti si Viorel si Oana Lis, cantareata Dalia, cantareata Ianna Novac, si cantaretul de folk Nicu Nicusor. Cartea poate fi comandata de pe site-ul www.marius-vornicescu.rotot aici gasind mai multe informatii despre ce inseamna sa devii vegetarian. 


Comentarii

Postări populare