Folosește noua Mascara WOWbrow și sprâncenele vor arăta impecabil!Toată lumea știe cât de importante sunt sprâncenele pentru expresivitatea chipului nostru. Zâmbim, ne întristâm, ne încruntăm, tresărim, ridicăm o sprânceană, ne mirăm… Toate aceste emoții se citesc clar pe fața noastră.
De aceea, avem mereu grijă de sprâncene, le pensăm, le dăm forma care încadrează perfect ochii pentru o imagine încântătoare, le vopsim, le corectăm, le creionăm. Ar fi bine ca, atunci când te ocupi de machiajul ochilor, să nu lași la voia întâmplării sprâncenele.

Ce putem face pentru a fixa firele rebele? Melkior îâi sare în ajutor cu noua gama WOWbrow, un must-have al acestui sezon.


Mascara pentru sprâncene WOWbrow Melkior este ideală pentru a uniformiza și fixa firele rebele.

Adică. ea conferă volum, prezintă o textură uțoară, nu se întinde, se aplica foarte ușor și, cel mai important,  e foarte rezistentă (rezistă până la 12 ore).
Important este faptul că are o formula pe bază de caolin și ceară naturală.

Se găsește în 2 nuanțe: Medium (ref.11780) si Dark (ref.11781)

Cum se folosește? 

Se aplică cu ajutorul periei cu care este prevăzută. Se poate crea un aspect natural sau mai intens, în funcție de efectul dorit. Se îndepîrtează cu demachiant clasic.

Melkior îță pune la dispoziție o ofertă variată de produse pentru înfrumusețarea sprâncenelor, totul depinde de tine ce produse dorețti să alegi pentru sprâncenele la care ai visat dintotdeauna:
·         
Corector pentru sprancene > https://goo.gl/BfrBi5
·         
Creion cu pensula pentru sprancene > https://goo.gl/4xspV3
·         
Fard pentru sprancene > https://goo.gl/rbtRcZ
·         
Rezerva Fard pentru sprancene >  https://goo.gl/mcKNRN
·         
Paleta Fard pentru sprancene > https://goo.gl/T7FbFE
·         
Mascara pentru sprancene > https://goo.gl/Z2i8uB


Acum, sprâncenele tale vor arata impecabil!Comentarii

Postări populare