Pe 11 Iunie, ne vedem la București Fitness Festival!



Duminică, 11 iunie, pregătește-te pentru o experiență fitness&wellness completă la București Fitness Festival! 12 ore de mișcare, peste 50 de instructori, premii și multe alte surprize – toate te așteaptă în Parcul Tineretului, intrarea dinspre Gheorghe Șincai!

Cea de-a cincea ediție a festivalului te așteaptă cu o zi întreagă de mișcare, sesiuni de antrenamente de grup gratuite pentru adulți și copii, distracție și energie fără limite! De dimineața până seara, ai activități pentru toată familia – de la clase de Yoga, Zumba, Functional, la sesiuni de dans, concerte, activități și demonstrații sportive pentru copii, la maraton de cycling, challenge-uri și competiții pentru cei mai puternici dintre participanți. Nu vor lipsi concursurile cu premii și multe alte surprize!

Vor fi acolo peste 50 de instructori, printre care: Anca Bucur, Sara Bucurescu, Anya Glushkova, Iulian Panait, Cristina Neacșu, Andrei Penu, Adrian Borozan, Ștefan Cusursuz, Cristina Mustățea, bloggeri și invitați speciali.



Pe tot parcursul zilei, între sesiuni de antrenamente, se vor desfășura tombole și concursuri cu premii-surpriză. Fii pe fază și ai șansa să pleci acasă cu o mulțime de premii oferite de Hervis Sports, Philips, Supradyn, Banca Românească sau Alpro, iar dacă te numeri printre norocoși, la finalul zilei Pegas te trimite acasă cu o bicicletă, pe care o poți câștiga prin tragere la sorți!
Pentru a participa la tombolă, tot ce trebuie să faci este să te înscrii la fața locului și să participi la cel puțin o clasă de aerobic sau cycling.
Consultă programul de festival și vino să vezi cât de simplu și distractiv este să faci mișcare!


Mai multe detalii aici

Comentarii

Postări populare