VAGISAN











Sensibilă și fragilă, zona intimă este încă un subiect tabu în multe discuții, mai ales când vine vorba despre subiecte delicate, precum disconfortul și neplăcerile asociate uscăciunii vaginale. Simptomele specifice uscăciunii vaginale sunt: roşeaţa, iritaţia, senzația de mâncărime şi usturime, și chiar dureri, în timpul sau în afara contactului sexual. Toate acestea ar trebui să fie un semnal de alarmă că ceva este în neregulă.


Fiecare femeie, indiferent de vârstă, identifică aceste simptome şi multe dintre ele au de-a face cu astfel de neplăceri în mod frecvent. Pentru ameliorarea și îndepărtarea tuturor acestor simptome provocate de uscăciunea vaginală există deja unele preparate fără hormoni, dar acestea au o textură sub formă de gel (preparate pe bază de apă). Acestor produse le lipsesc ingredientele hidratante și nutritive, și tocmai din acest motiv marea majoritate a femeilor preferă un produs sub formă de cremă. Vagisan® MoistCream - Cremă vaginală hidratantă cu acid lactic pentru refacerea acidității vaginale, uleiuri vegetale cu rol nutritiv și fără adaos de hormoni (estrogeni), se recomandă în uscăciunea vaginală a zonei intime, putând fi aplicată extern dar și intravaginal cu ajutorul aplicatorului inclus.










Proprietăţile cremoase ale produsului înlătură disconfortul cauzat de uscăciunea vaginului şi vulvei (senzaţia de uscăciune, usturime, prurit şi durere). Crema albă şi fină nu conţine hormoni (estrogen); de aceea, poate fi aplicată concomitent unei terapii hormonale substitutive sau alternativ cu cremă vaginală sau cu ovule vaginale cu conţinut de hormoni (estrogen). Produsă în Germania, în Laboratoarele Dr. Wolff, Vagisan® MoistCream este poate singurul produs sub formă de cremă recomandat cu succes pentru a preveni și ameliora simptomele uscăciunii vaginale. Vagisan® MoistCream - Cremă vaginală hidratantă este disponibilă în farmacii, fără prescripţie medicală. D

Comentarii

Postări populare