Penelope Cruz are toate instinctele unei actrițe de Oscar. O minune!















Frumusețe romantică latină. Așa am vazut-o întotdeauna, iar magnetismul ei pe ecranele cinematografiei oferă acea atracție pentru privitorul care știe să aprecieze vitalitatea și exuberanța unei actrițe atât de interesantă.














Penelope Cruz a fost o adolescentă care s-a specializat cu multă seriozitate în artele spectacolului pentru a ajunge o actriță câștigătoare de Oscar. În ciuda aspectului ei uimitor, Penelope Cruz este luată în serios la Hollywood ca artistă cu nenumărate roluri care descriu o varietate de personalități. 

Ce iubesc cel mai mult la ea? Faptul că este mândră  de originea ei spaniolă, de cultura ei, de ceea ce a înfăptuit-o de la obârșie să ajungă o actriță atât de mare. 

A studiat arta baletului clasic timp de nouă ani în cadrul Conservatorului Național Spaniol. De aici eleganța și desăvârșirea, atitudinea unei femei ce transmite cu ușurință emoția. Acea emoție care poate tămădui orice...

A devenit vegetariană convinsă, după ce a jucat în All the Pretty Horses, iar printre cele mai mari realizări ale sale, după cum spune chiar ea, este căsătoria cu actorul spaniol  Javier Bardem. 

Total adaptată la Hollywood, total ancorată în tot ceea ce înseamnă film de calitate și mai ales iubită de regizori mari, așa cum este Pedro Almodovar, Penelope Cruz epatează! Este mult peste actrița americană care, pe lângă ea, arată doar ca un conglomerat de hibe și imperfecțiuni. Scuzați duritatea exprimării, dar așa simt să spun...

Vă las să o divinizați și voi!























































































Comentarii

Postări populare