Prêt à Porter, un concept premium si inovativ pe piata din Bucuresti


Marti seara, vedetele si bloggerii si-au dat intalnire la deschiderea unui nou magazin multibrand de lux din Bucuresti, respectiv Prêt à Porter situat pe Calea Dorobantilor nr 151.
Giulia, Xonia, Fabulous Muses, Speak, Flick, Stefania Cristina, Cosmina Pastin, Gina Pistol, Andrei Vulpescu si Alexandra Calafeteanu au dat curs invitatiei de a participa la deschiderea magazinului Prêt à Porter, unde s-au rasfatat cu cele mai noi item-uri ale brandurilor de lux, precum:
Moschino, Blumarine, Mangano, Red Valentino, Idol Ray, Access, Imperial si multe altele.
Prêt à Porter isi selecteaza foarte atent colaboratorii, produsele disponibile in showroom fiind analizate atat din punct de vedere al calitatii cat si al brandului. Mai mult decat atat, magazinul este situat ultra central astfel incat pasionatilor de moda, care vor sa descopere in permanenta ultimele colectii ale brandurilor, sa le fie usor accesibil.
Pentru a multumi pe toata lumea, magazinul se intinde pe o suprafata de 84 mp, avand 2 nivele, parter si subsol, ambele fiind foarte bine organizate astfel incat cumparatorului sa-i fie mult mai usor sa ajunga la ce isi doreste.
Parterul este dedicat unui mix de colectii de haine si accesorii pentru femei, dar si parfumurilor unisex de nisa de la Morph.
Subsolul este dedicat zonei de lenjerie, costume de baie, tot aici exista si cabina de proba.
Spatiul este unul extrem de primitor, unde se poate sta pe canapea, servi o cafea si proba tinute.

Comentarii

Postări populare