The Stories of O






The Stories of O. are placerea sa va anunte o noua colectie de tricouri, ce poarta numele O. Sole Mio! Dupa succesul tricourilor  The Stories of O. X Skin Deep:  O. Brad Frumos, O. My Love, O. My God! si O. Viata Mea!, am hotarat sa extindem aceasta colaborare prin realizarea unor tricouri dedicate destinatiilor  de vacanta preferate.

Lui Ovidiu ii place enorm sa calatoreasca, asa ca idea acestei colectii a aparut firesc.  O. Sole Mio! este un omagiu adus de Ovidiu Italiei, pe care o iubeste din tot sufletul pentru stilul sau inconfundabil, pentru prosecco, Michelangelo, paste Bolognese, dupa-amiaza petrecuta in Burano, plajele din Sardinia si incantatorul Cinque Terre. Pentru incredibila Roma, gelato, Bienala de la Venetia, fructe de mare, Ferrari, filmele lui Antonioni, dar si cele ale lui Fellini, pentru La Grande Bellezza si pentru Amalfiul la care inca viseaza. 

Tricoul poarta culorile drapelului Italiei, in caligrafia inconfundabila a Marinei Moldovan. Este manufacturat in Romania, din bumbac,  este unisex si este disponibil in masurile XS, S, M si L.






„Asa cum v-am obisnut, si aceasta colectie a fost realizata alaturi de buna mea prietena, Marina Moldovan, de la Skin Deep. Am continuat jocurile de cuvinte, am pus  pe hartie fel de fel de variante si asa a luat nastere noua colectie: O. Sole Mio! pentru ca da, ador Italia. Si cine nu simte la fel?”   


Colectia va fi disponibila in exclusivitate in Molecule F Concept Store, Etajul I, Promenada Mall, iar online pe TheStoriesofO.ro , pe site-ul Skin Deep si pe Molecule-f.com, in sectiunea The Stories of O. x Skin Deep, la pretul de 250 de lei.  



 Daca ti-e dor de Italia, de pizza, de plimbari cu Vespa, de cappuccino, de Rita Pavone sau de „O vacanta la Roma”, tricoul O. Sole Mio! este exact ce ai nevoie! Si poti sa il vezi in premiera la evenimentul de lansare, ce va avea loc la Casa di Peroni, la Linea-Closer To The Moon, joi seara, incepand cu ora 20.00. 


Va multumesc si, pentru orice intrebare legata de colectia O. Sole Mio!, ma gasiti aici.


LOve,
 O.
Ovidiu Muresanu
The Stories of O.

Comentarii

Postări populare