Terapia PRP, recomandată pentru întinerirea pielii și reducerea ridurilor!

 
 
Odată cu trecerea anilor se deteriorează aspectul și textura pielii, dar o atentă îngrijire ne va ajuta să avem în permanență un aspect tânăr și sănătos.


Medicul dermatolog, Daniela Cățănaș a adus în premieră la noi în țară noul aparat TriCell, folosit pentru extragerea plasmei din sânge utilizată în terapia PRP. Prin funcțiile sale, TriCell produce un produs cu plasmă având un număr mai mare sau scăzut de trombocite, celule albe și/sau celule roșii de  sânge în funcție de nevoile fiecărui pacient. Terapia cu Plasmă produsă de noul aparat TriCell este recomandată pentru tratarea acneei, cicatricilor, alopeciei, fiind de asemenea foarte eficientă pentru întinerirea pielii și reducerea ridurilor. Plasma extrasă din propriul sânge este injectată în derm, cu sau fără anestezie locală, procedeul fiind nedureros. După aceste injectări, are loc stimularea sintezei de colagen și elastină, iar îmbunătățirea texturii și tonusului pielii este vizibilă în aproximativ trei săptămâni”, a explicat dr.Daniela Cățănaș. 
 
Terapia PRP presupune recoltarea de la pacient a unei cantități de sânge într-un recipient special pentru acest tratament. Proba este supusă unui proces complex de centrifugare cu noul aparat TriCell, ceea ce asigură separarea plasmei și a trombocitelor de restul elementelor de sânge. Substanța obținută este injectată în derm pentru obținerea unei rejuvenări faciale, reducerea pierderii de volum a feței, tratamentul liniilor fine sau mai profunde și îmbunătățirea texturii pielii.
Terapia necesită aproximativ 3 tratamente repetate la un interval de 2-3 săptămâni, efectul acestora fiind vizbil timp de un an de zile. 


Pentru întreținere este necesar un tratament pe an.  Pentru efecte cât mai spectaculoase se recomandă combinarea terapiei PRP cu alte proceduri minim invazive cum ar fi: liftingul cu fire PDO, mezoterapie, injectări cu toxină botulinică sau acid hialuronic sau terapia cu laser.
Mai multe detalii pe www.drcatanas.ro sau la tel: 0729. 974.824
Comentarii