5 Idei de cupcakes pentru nuntă, care să înlocuiască tortul cu succes





Micute si bine portionate pentru fiecare, noile cupcakes ce fac senzatie in candy bar-urile de la petreceri sunt tot mai alese de catre cuplurile moderne pentru inlocuirea tortului de nunta traditional.
Desi tortul are propriul moment in cadrul nuntii, toti cei invitati sunt incantati de descoperirea micilor briose, colorate si savuroase, absolut perfecte in farfurie! Aceasta alternativa este pe cat de aspectuasa, pe atat de delicioasa, fiind chiar si pe placul celor mai putin pasionati de dulciuri grele, surprinzand prin aroma si compozitia delicata.
La intersectia dintre traditional si modern, Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert, a gasit solutia pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Cu o experienta de peste 15 ani ca si cofetar si decorator, Irina este persoana care a reusit sa transforme intr-o adevarata arta maiestria de a prepara prajiuri.
Iata 5 idei de cupcakes care sa inlocuiasca tortul cu succes, pentru o nunta memorabila.





Cupcakes cu compozitie de tort de morcov
O prajitura micuta dar delicioasa, un cupcake cu compozitia tortului de morcov va fascina pe orice doreste sa guste. Fara sa fie extrem de dulci, dar cu o aroma intensa, acestea au un nor pufos de crema de branza si un strat subtire de fondant care sa il acopere, ce va face ca fiecare imbucatura sa fie un univers de arome desavarsit”, precizeaza Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert.




Cupcakes cu trandafir si ghimbir
Prajiturile de tip briosa, glazurate cu crema de zahar cu arome intense si usor picante sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa pregatesti invitatilor tai un desert special. Cu petale de flori modelate din pasta de zahar si glazura aromatizata cu aroma de trandafiri, aceste cupcakes delicate vor surprinde invitatii cu gustul lor usor picant. In interior, bucatelele de ghimbir confiat sunt ascunse bine in compozitie, dar suficient cat papilele tale gustative sa le deosebeasca usor.




Cupcakes romantice
Nimeni nu iti poate lua placerea de a-ti pune amprenta gustului la propria ta nunta. Gustul, culorile si decorarea brioselor spun multe despre cei doi miri. Imagineaza-ti ca poti face totul un moment mult mai romantic, prin alegerea unor cupcakes cu inimi din fructe inghetate sau din pasta de zahar, litere din ciocolata, perlute sau floricele.
Si ce poate sa fie mai bun ca o compozitie de cheescake? Usoara si delicioasa, aceasta mini cheesecake poate intrece chiar originalul, pentru ca o vei decora intr-un mod aparte, asa cum iti place tie.
Cupcakes cu caramel sarat
Daca doresti sa iti surprinzi invitatii si sa faci o declaratie de curaj, alege caramelul sarat. Cu o savoare specială, aceste cupcakes vor fi adorate chiar si de catre cei care refuza la astfel de evenimente felia de tort, mult prea dulce pentru gusturile lor”, explică Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert.
Cupcakes cu accente metalice
Anul asta, foarte moderne au fost accentele metalice prezente in decorurile torturilor. Opteaza pentru mici briose cu crema alba de lamaita, acoperite cu praf de aur sau foite de aur comestibile. Cu siguranta invitatii tai inca nu au apucat sa vada acest trend in alta parte, iar nunta ta nu are cum sa nu ramana in amintirea tuturor.




Despre Art Dessert
Irina Elena Apostol – Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert, este cea din spatele acestei povesti dulci si provocatoare. Urmand o traditie de familie, a desavarsit pasiunea pentru dulciurile traditionale, transformandu-le in adevarate minuni atat prin compozitie cat si prin aspect. Avand in portofoliul personal mai multe diplome de specializare si perfectionare in confectionarea, modelarea si decorarea prajiturilor, poate transforma orice idee intr-un tort inedit, spectaculos, fara a face rabat la savoare. Si asta pentru ca principalele atuuri ale prajiturilor sale sunt ingredientele natuale, calitatea si prospetimea.
Irina Elena Apostol a fost aleasa in 2015 Ambasador Modecor (Modecor Italia este unul dintre cei mai mari producatori de ustensile, decoruri si materii prime pentru cofetarie) in Romania, urmand ca impreuna cu specialistii italieni sa sustina cursuri de profil si sa prezinte inovatiile si produsele de top ale acestora. Cu toate acestea premiile castigate la GastroPan – Tortul anului 2013 si 2014 Premiul I si Premiul de excelenta GastroPan – Creatie artisitica in pasta de zahar 2014, Locul 1 la sectiunea gust la Maratonul cofetariilor organizat de Callebaut si Marathon Distribution – 2015, adevarata sa carte de vizita sunt prajiturile si torturile pregatite zi de zi asa ca va invitam la cofetarie sa descoperiti gustul deserturilor sale! Detalii si comenzi pe www.artdessert.ro

Comentarii

Postări populare