Zen Sushi deschide cea de-a patra locatie in Bucuresti!

Va place Sushi? Daaaaaa, va place, stiu eu ca adorati sa mancati o portie de Maki de luxe sau poate creveti pane cu avocado. Ah, deja imi ploua in gura si stiu ca ceva de o asemenea calitate e binevenit oricand. Atunci cand avem chef de o masa altfel si de un pic de rasfat, ne oprim in restaurantele Zen Sushi din Bucuresti. Avem ce savura!


Cel de-al patrulea restaurant Zen Sushi din București, inaugurat oficial in luna martie, se află în apropiere de Parcul Tineretului (in apropierea statiei de metrou Tineretului), pe strada Dimitrie Cantemir, nr. 27.

Restaurantul in regim de take-away este deschis incepand cu ora 12.00 si pana la ora 23.00, iar duminica de la ora 13.00 si pana la 22.30. 

Prețurile la Zen Sushi sunt aceleași în toate locațiile, iar cele mai mici tarife încep de la 4 lei, pentru o porție de orez simplu, și pot ajunge până la 150 lei, pentru o porție de Maki de luxe, care include 4 bucăți de california maki, 4 porții de philadelphia maki, 4 bucăți de creveti şi avocado maki, 4 porții de ton picant maki, 3 bucăți de creveti pane maki, 2 porții de anghila uramaki, 2 bucăți de somon uramaki și 2 porții de creveti uramaki.

Poporul japonez este unul dintre cele mai longevive, iar vocile avizate susţin că acest aspect s-ar datora alimentaţiei bogate în antioxidanţi, proteine şi grăsimi sănătoase provenite din peştele oceanic. Puteţi servi de la faimoasele rulouri cu orez învelite în alge nori - Makisushi - până la sofisticatele Sashimi pregătite migălos din peşte crud şi din cele mai fine ingrediente, toate preparate sub ochii dumneavoastră. Multe varietăţi de Makisushi sunt vegetariene, iar în bucătăria japoneză orezul, legumele şi tofu predomina alături de peşte şi fructe de mare.           
Sushi este un preparat specific bucatariei japoneze, aceasta reteta de mancare fiind inventata la inceputul secolului al 19-lea, in timp devenind unul dintre cele mai populare feluri de mancare, plasand inconfundabilul stil al bucatariei japoneze in topul preferintelor celor care doresc o alimentatie sanatoasa. Ingredientele principale din care este compus acest preparat sunt orezul, pestele gatit sau crud si fructele de mare. In limbajul japonez sushi inseamna gust, iar aceasta denumire este data de faptul ca, condimentele folosite in preparatea acestui tip de mancare sunt acre, pentru a reda savuarea inconfundabila al unui sushi autentic. In prepararea clasica a preparatelor de tip sushi se folosesc ingrediente precum ton, somon sau fructe de mare, dar vegetarienii se pot bucura de acest preparat in care se folosesc castraveti, legume nipone, ridichii si altele. Datorita ingredientelor sale care sunt o sursa buna de proteine, cacarbohidrati, vitamine si minerale, acest preparat este renumit in intreaga lume ca fiind un preparat asociat cu un stil de viata sanatos si ponderat.
Experienta Zen in arta culinara pleaca de la premiza ca mancarea este mai buna atunci cand este preparata din cele mai proaspete ingrediente, atent selectionate.
Calitatea si prospetimea ingredientelor, dar si talentul si priceperea bucatarilor garanteaza o experienta culinara de calitate pe care clientii nu o vor uita.

Va asteptam cu betele deschise!

TINERETULUI
ZENSUSHI


B-DUL DIMITRIE CANTEMIR 27
SECTOR 4, BUCURESTI
LUNI-SAMBATA 12:00 - 23:00
DUMINICA 13:00 22:30
0799 555 050

Comentarii