Iana Godnia-melancolie adolescentina

O privesti si te tine captiv. E genul de model care nu afiseaza frumusetea clasica, ci frumusetea salbatica, adolescentina, naturala. 









Cariera ei a inceput cu designer-ul Calvin Klein, in toamna lui 2014, iar apoi euforia modelling-ului a dus-o mai departe. Este muza celor de la Balenciaga si a lucrat atat pentru Bottega Veneta, cat si pentru casele de moda  Alexander McQueen, Burberry, Céline, Jil Sander, Miu Miu, sau Louis Vuiton. 










Esther Booker Derungs de la M + P Models ii face descrierea prin laude numeroase:"Este o  placere sa lucrezi  cu cineva care are o astfel de atitudine... Este un om cu un ansamblu de trasaturi morale foarte bune, cu o educatie aparte si un suras inegalabil.  Nu e cu siguranță doar un chip frumos. Steaua ei este in continua crestere, iar viitorul ii rezerva numai lucruri bune."









Iana Godnia s-a nascut in Ucraina si spune ca iubeste mancarea traditionala a acestei zone. " Sunt o gurmanda, iubesc sa mananc tot ce este de la mine de acasa. Mancarea in Ucraina se prepara cu rabdare si cu suflet. La noi trebuie sa tii un fel de mancare timp de doua sau trei ore pe foc, sa fiarba lent, astfel incat gustul sa fie cu adevarat bun! Imi place sa aduc alimente din tara mea si sa prepar diferite feluri de mancaruri traditionale. Invit prietenii la masa si le ofer astfel cate un pic din cultura mea. O masa buna e si mai buna daca o imparti cu prietenii", spune Iana.












Mananca, insa face si multe miscare, iar surfing--ul este sportul cu care se delecteaza ori de cate ori are ocazia. Iubeste marea si simte o fericire neasemuita atunci cand ajunge sa se bucure de plaja, soare si apa.

































 La cei 25 de ani ai sai, Iana Godnia transmite melancolia adolescentina si parca are puterea sa ne educe din punct de vedere etic. Simplitate, rafinament si sinceritatea aceea a naturaletii pe care ne-o dorim intotdeauna in preajma.

Admirati-o!






































Comentarii

Postări populare