7 beneficii uimitoare ale laptisorului de matca





Ai imunitatea scazuta, iar colsterolul iti afecteaza sanatatea? Suferi de stres si ai probleme cu tensiunea arteriala? Daca te confrunti cu oricare dintre problemele mentionate si iti doresti o solutie naturala si foarte benefica, laptisorul de matca poate fi remediul natural si secretul tau pentru sanatate si frumusete!
Iata care sunt cele 7 beneficii uimitoare ale laptisorului de matca, dezvaluite de specialistii de la Albina Carpatina, ce promoveaza de peste 25 de ani produsele apicole ca alimente naturale functionale, cu proprietati terapeutice remarcabile.
1. Regleaza tensiunea arteriala
Laptisorul de matca este o sursa bogata de peptide, care ajuta la reglarea nivelului tensiunii arteriale. Actioneaza ca un vasodilatator, care ajuta la scaderea nivelului tensiunii arteriale. Laptisorul de matca este de mare ajutor pentru sanatatea inimii, deoarece protejeaza organismul de bolile cardiovasculare.
2. Regleaza colesterolul
Laptisorul de matca contribuie la reducerea nivelului colesterolului nociv si al trigliceridelor si  stimuleaza cresterea colesterolului bun. De asemenea, protejeaza organismul de infarct miocardic, accident vascular cerebral si ateroscleroza, impreuna cu mai multe alte boli de inima.
3. Imunomodulator
Autoimunitatea este o stare in care sistemul imunitar al organismului ataca corpul. De aceea pot aparea boli precum poliartrita reumatoida si multe alergii care sunt boli autoimune. In timpul unui studiu, oamenii de stiinta au descoperit ca laptisorul de matca echilibreaza sistemul imunitar, previne aparitia afectiunilor autoimune si intaresc organismul.
4. Ajuta memoria
Cercetarile recente indica faptul laptisorul de matca poate imbunatati memoria pe termen scurt, deoarece este demonstrat ca are un rol benefic asupra functiilor neuronale. Este ideal in perioadele de epuizare fizica si psihica, stres, tulburari de memorie (examene, competitii).
Deoarece tesutul cerebral contine o multime de acizi grasi nesaturati, care sunt deosebit de vulnerabili la atacurile radicalilor liberi, substantele antioxidante care se gasesc in laptisorul de matca pot juca un rol important in prevenirea bolilor neurodegenerative. Este singura sursa naturala de acetilcolina care faciliteaza transmiterea influxului nervos intre neuroni.
5. Amelioreaza simptomele menopauzei
Studiile preliminare au aratat ca laptisorul de matca poate ameliora semnele si simptomele menopauzei, inclusiv bufeurile. Acesta este folosit datorita capacitatii de a creste efectele stimulatorii sexuale globale, proprietati confirmate in urma studiilor de specialitate realizate.
Laptisorul de matca previne osteoporoza si stimuleaza formarea oaselor.
6. Bun antioxidant
Atunci cand celulele oxideaza, se poate ajunge la cazuri mai grave de cancer, boli de inima si alte afectiuni degenerative. Dar, oamenii de stiinta au descoperit anumite alimente care au cantitati masive de antioxidanti, care incetinesc si chiar opresc acest proces. Laptisorul de matca este unul dintre aceste alimente si contine o cantitate surprinzatoare de antioxidanti, iar aceasta creste cu cat produsul este mai proaspat.
7. Are proprietati anti-imbatranire
Laptisorul de matca contine antioxidanti care lupta impotriva semnelor de imbatranire in mod eficient. Stimuleaza producerea de colagen, care contribuie la mentinerea elasticitatii si fermitatii tenului, intarzie procesul de ridare a tenului ( diminueaza ridurile existente si previne aparitia altora noi), regenereaza si hidrateaza in profunzime. Laptisorul de matca confera o stralucire sanatoasa a pielii, evita degenerarea maculara si previne bolile cronice.
Primavara aceasta ai oferta speciala la Laptisorul de Matca, la borcanul de 100 g primesti gratuit 25 g, la pretul special de 127 lei cu transport inclus. Afla mai multe pe http://www.apicola.ro


Comentarii

Postări populare