Caudalie Vine Active- gama noua pentru femeia implicata cu adevarat in urban




 Voi da startul acestui articol cu  cremele care se adreseaza celor intre 23 si 35 de ani! Va voi spune ca imi place aceasta viziune, pentru ca bifurcatia dintre tinerete si maturitate trebuie tratata din timp. 

Asadar, iata cum Caudalie vrea sa impace pe toata lumea cu aceasta gama minunata care ne aminteste ca suntem prea tineri sa ne odihnim si prea tineri pentru a fi obositi… 
Daca ma gandesc bine, acest slogan se potriveste de minune vremurilor pe care le traim…

Asadar, Caudalie are grija mai ales de cei care nu vor sa imbatraneasca prematur. Nu-si doreste nimeni asta, nu-i asa? 
Ingrijirea pentru tenul tau nu ar trebui sa fie o corvoada, pentru ca toate serumurile si cremele Caudalie Vine Active merg direct la tinta!

Este o gama ideala in combaterea factorilor externi, asa cum e poluarea, stresul, fumatul sau o dieta neechilibrata.

Caudalie a creat in acesta gama patru produse- serumul, crema de zi, despre cara vom spune ca este ideala pentru combaterea semnelor de oboseala, conturul de ochi si nu in ultimul rand uleiul de noapte. Exact atat cat trebuie pentru ca tenul nostru sa fie bine hidratat si ingrijit  ca la carte.



Gama ideala femeilor intre 30 si 40 de ani contine numerosi anti-oxidanti, polifenoli ce provin din struguri, la care se adauga vitamina C, vitamina E si extractul de molid. 

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici aceste serumuri dimineata si seara, evident, dupa demachiere amanuntita a tenului.  






VineActiv Caudalie hidratante 3in1: este o crema hidratanta care protejeaza pielea impotriva factorilor externi, care  stie sa limiteze in mod eficient depunerea de particule poluante. De asemenea, previne aparitia ridurilor si restabilieste stralucirea. Pielea devine neteda si luminoasa. In plus fata de Anti Burn-out Complex Cell ™, contine si acid hialuronic, ideal pentru un ten mult mai stralucitor.


Le-am incercat si declar ca textura este foarte moale, foarte usor de aplicat ... 

Dar ne dorim mai mult, nu? Toate  cremele din aceasta noua gama sunt anti-rid, anti-poluare si  au un potentiator de stralucire foarte bine echilibrat. Eu le-am testat si pot spune ca am simtit diferenta. Textura este exacta asa cum mi-o doresc la o crema, iar senzatia adorabila J).





Crema de zi pentru conturul ochilor- Caudalie Vine Active este ideala atat pentru zi, cat si pentru seara.  

Voi spune, deasemenea, ca este potrivita  mai ales diminetilor in care trebuie sa stii ca pleci la birou protejata. 

Contine polifenoli, acesti antioxidanti cu actiune principala impotriva radicalilor liberi. Ochii nostri au nevoie de o ingrijire aparte, asadar extractul de feriga, dar si extractul din lemn de castan vor fi ideale pentru protectia si stralucirea pielii din jurul lor.




Comentarii

Postări populare