Colectia bridal 2017, "Royal Essence" semnata Athena Philip!
  
   Un aer boem, visator si distins invaluie colectia Bridal SS 2017, semnata Athena Philip. Reunita sub numele „Royal Essence”, colectia cuprinde zece piese vestimentare dedicate viitoarelor mirese, ce se remarca printr-o eleganta sofisticata si detalii fine. De la modele clasice, la piese vestimentare moderne si extravagante sau croieli retro, „Royal Essence” isi propune sa contureze o imagine chic, ultra-feminina celor care o vor adopta in ziua nuntii. 
   Realizate din materiale precum taftaua pretioasa, voalul din matase diafan, tul cu o transparenta sofisticata, dantela romantica, innobilate prin broderii si aplicatii cusute manual, rochiile Athena Philip se disting prin precizia croielilor si atentia acordata detaliilor. Aerul regal al colectiei este dat de rochiile clasice, empire, cu maneci din dantela, cu un umar dezgolit sau cu maneci din tul de-o transparenta discreta, dar si de piesele cu croieli moderne si linii simple, ce te poarta cu gandul la printesele moderne, icoane ale stilului contemporan. 

  O rochie sirena cu pene fine se remarca prin modernitate si extravaganta; o salopeta fluida da o nota ludica si senzuala colectiei, iar o rochie cu plasa din dantela si croiala riguroasa te poarta, in timp, in vremurile elegantei absolute. Disponibila in showroom-ulAthena Philip, din Calea Dorobanti nr. 56, colectia „Royal Essence” contine totodata si piese vestimentare adresate printeselor mici care viseaza deja la momentul special din viata lor si  "tes" prin puterea mintii momentul nuntii lor! 


Model: Camelia Bălțoi (Digi Sport)
Fotograf: Corina Olaru
Hair Style: Alexandra Dragan
Make-Up: Micki Ianovici
Video: Mihai Georgiadi- ID Multimedia        Comentarii