5 cauze comune ale problemelor de fertilitate la femei si care sunt modificarile de stil de viata si alimentatie ce le pot compensa!





Potrivit studiilor, 11% dintre cupluri au probleme cu conceperea sau sustinerea unei sarcini iar acest procent tinde sa creasca. Aproximativ o treime din aceste situatii apar din cauza unor probleme de fertilitate la femei, o treime din cauza celor ce privesc fertilitatea barbatilor, iar restul ii implica pe ambii parteneri.
Daca banuiti probleme de fertilitate este indicat sa vizitati medicul specialist pentru consult si investigatii mai amanuntite. Pana la 70% dintre cuplurile care se afla sub observatie sau sub tratament pentru probleme de fertilitate isi vor imbunatati mult sansele de succes, prin adaugarea la dieta zilnica a doua suplimente nutritionale complementare, special concepute pentru a imbunatati capacitatea de conceptie a celor doua sexe. SPERMOTREND este suplimentul destinat barbatilor, iar PREGNOTREND este cel destinat femeilor cu probleme de fertilitate”, afirma cercetatorul roman dr. Horatiu Albu, master in biologie moleculara si ale carui cercetari au stat la baza conceperii celor doua preparate de catre laboratoarele madrilene Catalysis s.l.
Cercet. Dr. Horatiu Albu ne spune care sunt cele mai comune cauze ale problemelor de infertilitate la femei si care sunt modificarile de stil de viata si alimentatie care le pot imbunatati fertilitatea .
Tulburarile de ovulatie
Sunt cele mai frecvente cauze de infertilitate si au loc atunci cand ovulele nu se maturizeaza in ovare sau cand ovarele nu reusesc sa elibereze ovulul matur. Acest lucru este uneori cunoscut sub numele de insuficienta ovariana, fiind frecvent in cazul femeilor cu infertilitate.
In multe dintre aceste cazuri este necesara corectarea greutatii corporale si aducerea ei catre limitele normalitatii. De cele mai multe ori manipularea dietetica este extrem de importanta iar in astfel de cazuri eu folosesc regimuri alimentare caracterizate printr-o reducere a aportului de carbohidrati, o mentinere in limte normale a celui de proteine si o crestere compensatorie a celui de grasimi, punand accent deosebit pe uleiul nerafinat de in (Ulei virgin de In de prima presare la rece Raw Food Bio - NaturGreen), extem de bogat in acizi grasi omega 3 si pe uleiul extravirgin de nuca de cocos (Ulei Extravirgin de Nuca de Cocos Bio - VITAQUELL) foarte bogat in trigliceride cu catena medie. Invariabil, atat la femeia cat si la barbatul cu tulburari de fertilitate adaog in dieta zilnica cate 3 linguri de 1-2 ori pe zi din alimentul functional Suc Mama de Rodie Bio – RABENHORST Sucul mama de Rodie”, afirma specialistul.
In toate situatiile de infertilitate feminina asociez PREGNOTREND cate 1 cps la 12 ore. Acesta este este destinat echilibrarii micronutritionale (tratamentelor/ terapiei cu doze scazute de micronutrienti) a aparatului reproducator feminin in toate perioadele sale de evolutie. Compozitia sa il face extrem de redutabil mai ales in dietetica pacientei infertile dar pe langa efectele benefice ce le aduce in imbunatatirea sanselor de aparitie si mentinere a unei sarcini, el vine si cu altele, la fel de importante, in celelalte perioade de viata ale femeii decat cea de fertilitate. Astfel, PREGNOTREND poate contribui la imbunatatirea raspunsului intregului organism si mai ales a aparatului genital feminin si anexelor sale la toti acei factori de degradare indusi de stress-ul oxidativ coroborat cu trecerea timpului. Un veritabil preparat anti-aging la nivelul aparatului reproducator feminin”, completeaza acesta.
Endometrioza
Endometrioza este o afectiune care apare atunci cand tesutul mucoasei uterului se raspandeste si creste si in afara acestuia, de obicei in abdomen sau pelvis. Unele femei nu au simptome, in timp ce altele au menstrautii dureroase sau durere in timpul actului sexual, sangerari abundente sau pete neobisnuite si dureri pelvine generale.
Endometrioza presupune vizita de urgenta la medicul ginecolog care poate apela la metode chirurgicale pentru a elimina tesutul endometrial deschis sau deblocarea trompelor uterine, ulterior fiind foarte util tratamentul medicamentos. Si PREGNOTREND poate contribui la imbunatatirea raspunsului intregului organism si mai ales a aparatului genital feminin si al anexelor sale la toti acei factori de degradare indusi de stresul oxidativ coroborat cu trecerea timpului.
Calitatea slaba a ovulelor
Calitatea si numarul de ovule pe care ovarele le produc in mod natural sau cu un tratament de fertilitate scade semnificativ dupa varsta de 35 de ani. In aceasta situatie nu sunt simptome vizibile, iar PREGNOTREND poate deveni extrem de folositor. Sunt indicate 2 capsule pe zi, intr-o cura de cel putin 90 de zile.
Sindromul ovarelor polichistice
Aceasta este o afectiune in care foliculii mici din ovare nu se dezvolta in foliculi maturi, care elibereaza ovule. Este, de asemenea, caracterizata de dezechilibre ale hormonilor si a modelelor de ovulatie imprevizibile. Simptome posibile sunt cicluri menstruale neregulate, cresterea excesiva a parului, acnee, obezitate.
Multe paciente supraponderale care au pierdut 5 pana la 10 la suta din greutatea corporala si au renuntat la dietele bogate in carbohidrati incep sa-si reia ovulatia regulata. Pentru femeile care sufera de acest sindrom, PREGNOTREND este suplimentul nutritional perfect, bogat in acid folic, vitaminele B, C, D3, E, zinc, fier, seleniu, beta-caroteni. In multe dintre aceste situatii, pacienta se confrunta si cu un prediabet iar dietetica nu poate fi cu adevarat total inlocuita de niciun tratament medicamentos”, completeaza cercet. dr. Horatiu Albu.
Probleme de fertilitate inexplicabile
Medicul ginecolog poate diagnostica o problema de fertilitate inexplicabila in cazul in care nu exista nici un motiv evident pentru infertilitate, ceea ce inseamna ca toate rezultatele testelor sunt normale. In aceasta situatie, se vor analiza foarte bine factorii externi, stilul de viata si viciile care pot cauza aceasta problema de infertilitate.
Diferentele subtile in modul de functionare a sistemului de reproducere pot provoca acest tip de infertilitate. Acest lucru poate include diferente in dezvoltarea foliculara, functia spermei sau procesul de fertilizare. Factorii adusi de stilul de viata - cum ar fi subponderalitatea sau supraponderalitatea, cofeina, alcoolul si fumatul - pot fi factori care contribuie, de asemenea, la aceste probleme de infertilitate atat in cazul femeii, cat si in cazul barbatului. Compozitia suplimentului PREGNOTREND il face extrem de redutabil mai ales in dietetica pacientei infertile, fiind din acest punct de vedere preparatul complementar perfect la SPERMOTREND, un produs recunoscut in combaterea anumitor tipuri de infertilitate masculina”,explica specialistul.
Sanatatea sistemului de reproducator este foarte important, atat in cazul femeilor, cat si a barbatilor. Orice problema sau factor nociv poate reprezenta un obstacol in calea dezvoltarii si finalizarii unei sarcini. PREGNOTREND si SPERMOTREND sunt doua suplimente nutritionale ortomoleculare premium, eficiente in cazul problemelor de infertilitate la femei, respectiv la barbati. Ele sunt deja disponibile in multe farmacii si magazine specializate, insa puteti sa le comandati online pe www.farmaciaortomoleculara.ro unde veti gasi informatii suplimentare, dar si intreaga gama de produse cu preturi promotionale, numai 116,86 lei. Pentru informatii suplimentare sunati la 0721 328 509.

Comentarii

Postări populare