Rendez-Vous te așteaptă cu noile sortimente de ceai și cozonaci!





Ceainăria Rendez-vous înseamă lniștea unei după-amiezi în care vrei să savurezi o cană de ceai bun. Locul desprins dintr-o poveste, unde ai ocazia să te bucuri de frumos chiar și în zilele de sărbătoare. Pentru că Paștele bate la ușă, Rendez-Vous ne invită să gustăm noile arome de ceai și să retrăim amintirile unei copilării cu adevărat fascinante, ce ne-au adus atunci, la acele vremuri, bucurie și clipe de neiutat.




Cum arată perfecțiunea? Este   “suvenirul” unei zile senine de Paști, din copilărie, alături de părinți calzi și iubitori, când toată casa zâmbea, iar aroma de cozonac ne îmbia la mese copioase.  Ne îmbujoram de roşul ouălor vopsite cu atâta măiestrie și ne bucuram de cadourile primite cu drag din partea celor mari...











 ,,Pâques - thé noir au chocolat", ,,Maman - thé vert fruité" și ,,Papa - thé noir miellé" sunt noile sortimente de ceai, pe care le putem savura în minunata locație  Rendez-Vous- ( Calea Floreasca 102),  strânse  întru-un ,,buchet" , spre a savura, odată cu ele, acea intensă și dulce bucurie a retrăirii unor minunate clipe!




Cozonacii de casă, naturali, pufosi, dar mai ales delicioși, fac parte din bucătăria Rendez-Vous, iar în zilele premergătoare Sfntelor Paști ești invitat să deguști aceste delicatese, pe care bucătarii acestor locații le prepară cu mult talent și cu mult suflet. Exact ca la mama acasă! Fără conservanți și fără E-uri. Cozonacii pot fi preparați și pentru comenzi speciale de luat acasă!

















Comentarii

Postări populare