Am descoperit cele mai bune ingrediente naturale pentru un păr cu adevărat frumos!








Vitalitatea și sănătatea firului de păr e o problemă delicată în ziua de azi pentru că poluarea, stresul, mâncatul pe fugă sau produsele neadecvate folosite la șamponare și coafat sunt dușmanii de temut ai scalpului și ai podoabei capilare. Așadar, e nevoie de o îngrijire atentă, iar remediile naturale ar trebui să nu lipsească din trusoul tău pentru tratarea și repararea părului afectat și deteriorat de factorii agresivi de mediu sau de o coafare excesivă.



 Folosește serul natural cu ulei de argan, ulei de ricin și uleiuri esențiale din cimbru, rozmarin, cedru, lavandă, mușetel și salvie. 

Este un tratament fortifiant, nutritiv şi regenerator, care hidratează pielea capului și firele de păr, stimulează creşterea, stopează căderea și îmbunătăţeşte elasticitatea şi rezistenţa părului.
Redă vitalitatea şi oferă porţia de sănătate părului.
Combinaţia de ingrediente este gândită în aşa fel încât să poată să ofere părului şi scalpului un maximum de beneficii.
Astfel:
Uleiul de ricin, emolient şi extrem de hrănitor şi hidratant pentru firul de păr şi scalp, cicatrizant, este extrem de benefic în stimularea creşterii părului, îngroşarea firului de păr, prevenind despicarea vârfurilor şi deteriorarea lor, asigurând strălucire şi sănătate. 

Uleiul de arganprotector, regenerant, nutritiv şi hidratant, vine cu un rol covârşitor în întreţinerea, frumuseţea şi sănătatea părului, având o funcţie importantă pentru tratarea şi repararea părului deteriorat, uscat, afectat de factorii agresivi de mediu şi coafarea excesivă.
Uleiurile esenţiale de cimbru, rozmarin, Ylang-Ylang, cedru, lavandă, muşeţel şi salvie au calităţi antibacteriene, tonice, revitalizante, parfumante şi contribuie la normalizarea chimiei scalpului, totodată potenţând proprietăţile ingredientelor de bază.







Aplică o dată pe săptămână o mască de păr cu ou, miere și lămâie

Iată porția de sănătate pe care o vei oferi atât scalpului, cât și firului de păr… Poți rezolva asta cu două galbenușuri de ou, cu trei patru linguri potrivite de miere și cu 10-15 picături de lămâie. Părul va străluci, va deveni ușor de coafat și foarte neted. Pentru o hidratare bună, poți adăuga și un pic de unt de cocos sau miezul unui fruct avocado. Masca poate fi ținută trei ore pe păr înainte de șamponare.








La fel de eficientă este și masca cu ulei de măsline, ulei de ricin și lapte de migdale

Toate aceste ingredinete au rol de hidratare, iar laptele de migdale oferă multe beneficii pentru că este nutritiv și plin de vitamine liposolubile ca vitamina A, vitamina D si vitamina E. Uleiul de măsline conține vitaminele A, B1, B2, C, D, E si K, excelente pentru iîntreținerea naturală a firului de păr.








 Folosește un șampon bio-organic solid cu ricin și argilă rhassoul

Îl vei găsi în magazinele cu produse bio-organice, iar un astfel de produs este o adevarată oază de sănătate pentru firul de păr. Este indicat podoabei capilare cu tendințe de îngrășare sau afectat de mătreață. Să nu te sperie faptul că e doar un săpun pentru că acesta a fost creat astfel încat să producă o spumă bogată, cremoasă, hidratantă și foarte eficientă.  Săpunul solid 100% handmade cu ricin și argilă este delicat și regenerator, poate îmbunătăți elasticitatea ți rezistența firului de păr oferindu-i strălucire.



Comentarii

Postări populare