Îndreptarea părului cu keratină: efecte și beneficii


 

 

Tratamentul cu keratină pentru îndreptarea părului este o terapie ideală dacă tânjești după un păr drept, strălucitor și care să-și mențină suplețea cât mai mult timp.

Tot ce trebuie să știi despre tratamentul cu keratină

Tratamentul cu keratină este potrivit pentru orice tip de păr, cu atât mai mult cu cât, keratina este o proteină care face parte în mod natural din structura părului, conferindu-i strălucire și rezistență. Atunci când părul este tern, se rupe ușor și pare să nu mai aibă un aspect sănătos este un indiciu clar că duce lipsă de keratină.

Ce presupune mai exact tratamentul cu keratină? Acesta umple “golurile” din firul de păr, îl întaăește și îl ajută pentru a nu se mai electriza, pentru a nu se mai încâlci și pentru a nu se mai rupe atât de ușor. În esență, tratamentul, reconstruiește zonele afectate, hrăneste părul, îmbunătătțndu-i condiția, iar ăn timp, efectele vor fi mai mult decât evidente, firul devenind mai gros, mai elastic și mai sănătos.

Îndreptarea părului cu keratină este o solutțe ideală pentru tine dacă ai părul creț, foarte rebel, uscat sau deteriorat. Mai mult decât atât, acesta va deveni în timp rezistent la umiditate și la conditțile meteo nefavorabile, astfel că nu va mai trebui să-ti faci griji că părul nu va arăta așa cum îti dorești.

Cum funcționează?

Este o procedură destul de simplă. Părul este spălat, răsfățat cu puțin balsam, uscat,  iar o substanță care conține keratină  va fi aplicată pe păr și apoi va fi îndreptat cu placa. Durata tratamentului este de 2-3 ore, în funcție de lungimea și grosimea părului. Chiar dacă tratamentul cu keratina durează câteva ore, rezultatul se va menține aproximativ trei luni. Evident, totul depinde  de textura firului de păr, de cât de bine este îngrijit sau caâ este de creț în mod natural.

Imediat după aplicarea tratamentului, încearcă să-l ferești de umiditate, să nu îl prinzi în coadă sau coc și să nu îl speli timp de trei zile pentru a nu produce efecte adverse. Keratina trebuie să-și facă efectul cât mai bine. După aceste trei zile nu este necesar să folosești ulei, spray sau gel  pentru a-ți păstra părul drept deoarece va putea fi coafat destul de ușor, iar părul va avea un aspect cât mai natural.

 

Comentarii

Postări populare