Blossom Dress







Este adevărat că au apus vremurile în care mă visam mireasa, au trecut și vremurile în care îmi căutam rochia de mireasă... Însă, un lucru este sigur- ori de câte ori voi trece pe lângă o vitrină în care sunt expuse aceste minunății mă voi opri și le voi admira minute în șir. O colegă din online mi-a trimis un comunicat de presă despre Blossom Dress  și le-am găsit speciale, tocmai de aceea am decis să vi le prezint. Poate, cine știe, unele dintre voi căutați rochia de mireasă perfectă. 







 Forever 2017, acesta este numele noii colecții Blossom Dress, care poartă semnătura creatoarei Andreea Apetrei.



Ne propune 21 de rochii cu un design inovator, ce pun în evidență linia armonioasă a corpului, fiind realizate din materiale fine, în culori pastelate. Paleta de culori pornește de la ivory, rose și cappuccino până la nuanțe de auriu.

Le vei remarca prin mixul dintre simplitate, eleganță și feminitate cu liniile îndrăznețe. În noua colecție, rochiile 2 in 1 sunt des întâlnite, la fel și cele cu suprapuneri de materiale, precum mătasea, voalul, tulle-ul și dantela.

“În 2017 se poartă rochille cu spatele gol, decolteul adânc, decolteul in “V,” liniile grecești și volumul pe mâneci. Folosim materiale naturale fluide, în culori calde, ce curg plăcut pe lângă corp, precum: mătasea, tulle-ul moale și dantela fină. O altă tendință din acest an sunt rochiile cu suprapuneri. La mare căutare sunt și cele din două piese, cu top și fustă, practice și versatile”, spune Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasă Blossom Dress.

Cu o experiență de peste șapte ani în piața de rochii de mireasă, atelierul de creație Blossom Dress propune rochii made to measure, din materiale naturale, potrivindu-se perfect fiecărei mirese. 




Comentarii

Postări populare