CAMIILE ROWE, steaua celor mai recente apariții Victoria's Secret





 French-American model și actriță cu jumătate de normă, CAMILLE ROWE a  apărut în campanii pentru Dior Homme, (alături de Robert Pattinson),  Chloé, 3 Suisses, H & M, Louis Vuitton, Victoria's Secret, Gap, Abercrombie & Fitch, și Tommy Hilfiger. 

 A fost prezentă și pe coperta revistelor Vogue Paris, Elle, L'Officiel, CRASH, Marie Claire și Madame Figaro.


O completare neașteptată în echipa Victoria's Secret, dar, am putea spune că nimeni nu a fost mai surprins decât ea. În anul 2016, Camille Rowe s-a simțit în prezentarea Victoria's Secret ca peștele în apă. Un spectacol setat să fie vizionat de milioane de oameni, în aproape 200 de țări din întreaga lume.

O făptură care te orbește cu farmecul și strălucirea ei, căreia nu îi lipsește grația tipic franțuzească. Genul de model care ar părea că învață totul din mers. Are modellingul în trup, în suflet și în minte, la cei 27 de ani ai săi. Exaltată, provocatoare, clocotind de tinerețe, Camille Rowe este o acriță ingenuă, plăcută mai ales de regizorii francezi. În anul 2010, Rowe a apărut în filmul "Our Day will come",  alături de Vincent Cassel, cu care a făcut o echipă de milioane.

Vă las să o admirați și să vă inspirați...





























































Comentarii

Postări populare