Casamorati - 1888, Elysee






Imaginează-ți că nu ar exista parfum pe planeta numită Pământ. Ai putea să inventezi tu unul? Ți-ar plăcea să fii prima femeie care a adus pe lume parfumul? Mie da! Mi-ar plăcea să fac asta și apoi să știu că este adorat de multe alte femei.  Să îl laude ca fiind admirabil, să nu poată trăi fără el... Un parfum care să aibă menirea de a le pune în valoare, să pulseze în mintea lor, a femeilor, ca un templu ce trebuie venerat, iar eu să știu că am făcut tot ce mi-a stat în putință ca acest parfum să fie unic.  Unic pentru fiecare dintre ele.

Oare cum este să știi tu, ca parfumier, să combini atât de delicat și atât de bine ingrediente astfel încât să iasă parfumul perfect. Din fericire există deja nenumărate astfel de arome pe care eu le-aș numi perfecte și sunt sigură că și tu ai o colecție deja bine stabilită în minte care te-a parfumat de-a lungul timpului. 

Dar, dacă nu ai cunoscut până acum Casamorati, te invit să o regăsești aici și apoi în parfumeria Elysee atunci când vei poposi pentru o sesiune de shopping la superlativ. Îți voi spune că sunt arome divine de care te vei îndrăgosti cu adevărat! Vei înțelege trecerea de la vis la realitatea frumoasă a unor parfumuri unice. Hai să cunoști două dintre ele, aici, pe blog...







O colecție ce reînvie măiestria și stilul vechi al «La Fabrica di Profumi C. Casamorati», din Bologna, înființată în secolul al XIX-lea al Haute Parfumerie. 
Vom spune că este un tribut pentru un patrimoniu care aproape că dispăruse...  O colecție care a reușit să îmbine ingrediente naturale de cea mai bună calitate și parfumuri sofisticate încapsulate în flacoane prețioase. Ambalajul, inspirat din perioada Art Nouveau, reflectă fuziunea naturii, pasiunii și măiestria în fiecare flacon, pe lângă arome coborâte  din povești spectaculoase, pline de emoție și suspans. 






  Casamorati Dal 1888-La Tosca 

Inspirat din faimoasa operă compusă de Giacomo Puccini în anul 1900, acest minunat parfum își dezvăluie esențele în acte, precum renumita opera. «Ouverture » este compusă din notele citrice Mediteraneene, în timp ce  notele florale de trandafir și eucalipt sunt în mijlocul luminilor reflectoarelor, precum personajele principale. Ultimul act aduce în scenă acordurile animalice de mosc și ambră încălzite de dulcea vanilie, pentru un final dramatic, în care eroismul este o dovada de iubire și pasiune. 

Exclusiv in Elysee ! 100ml/gr – 1240 RON 







Casamorati Dal 1888- Xerjoff lansează un amestec rar, o esență unică ce recrează una dintre formulele celebrei parfumerii Casamorati. Acest parfum intens este suprapus unei baze complexe și cremoase ce reunește acorduri de santal de Mysore, patchouli, ambra și note de piele. 

Exclusiv în Elysee! 100 ml/gr – 1290 RON

http://www.elysee.eu.com/





Comentarii

Postări populare