Cryodermia- tratament facial pentru înfrumusețare. Crezi în el?





Cryodermia este o tehnică specifică crioterapiei (un procedeu din cele mai vechi timpuri care constă în utilizarea frigului în scopuri terapeutice) care a fost adaptată cu succes tratamentelor faciale și se realizează cu succes la Institutul de Frumusețe Michelle Anti Ageing.

Cryodermia este un concept revoluționar, unic în lume, care utilizează frigul natural electronic stabilizat (-5° Celsius) având la bază trei principii importante:
-tratarea pielii respectându-i fiziologia;
-utilizarea unui agent fizic, frigul;
-utilizarea celei mai bune sinergii între o hipotermie cutanată, perfect controlată și o cosmetologie modernă.
Frigul natural stabilizat nu are nicio contraindicație devenind astfel partenerul ideal în tratamentele cosmetice. Cryodermia are un câmp de acțiune foarte precis, cuprins între +8° Celsius si -5° Celsius. Acești parametri trebuie să fie riguros respectați pentru că mai mult de +8 grade C frigul este insuficient pentru a obține efectele dorite, iar mai puțin de -5° Celsius frigul este prea intens și provoacă o  cristalizare progresivă a apei conținută de organism, ceea ce ce poate provoca leziuni cutanate și vasculare.
Cryodermia vizează trei acțiuni principale:
Efect anesteziant - aplicarea frigului provoacă o inhibiție rapidă a conducției nervoase în fibrele senzitive cutanate. In plus, provoacă o staticizare a numeroaselor terminații libere de la nivelul superior al pielii. Cele două acțiuni concomitente creează o analgie cutanată, care apare rapid, ceea ce permite efectuarea unor tratamente care sunt dureroase fără aplicarea frigului.
Efect antiinflamator - aplicarea frigului pe o suprafață cutanată provoacă o vasoconstricție care este urmată de o vasodilatație creată de un fenomen reflex. Astfel se naște o vasomotricitate intermitentă, care cotribuie în plus sș la tonifiera pielii.
Cryoforeza - alternanta vasocostricție - vasodilatație care favorizează dispersarea substanțelor active din produsele utilizate în tratamentele de înfrumusețare, în profunzimea țesuturilor.
Acum avem șansa să aducem clientelei noastre un concept nou și unic în lume, care substituie utilizarea multor aparate folosite în cosmetică.
Această tehnică, unică în lume, permite CRYOFOREZA care constă în facilitarea “penetrării” produșilor activi atenți selectonați din produsele cosmetice utilizate, cu rezultate vizibile și imediate.
Michelle Anti Ageing este primul institut anti – ageing din România, institut ce oferă clienților săi cele mai noi sș revoluționare produse și tratamente în materie de înfrumusețare, dispunând de ultima generație de aparatură în domeniu, consiliere profesională oferită de unii dintre cei mai buni specialiști atât din țară, cât ți din străinătate, un personal de o înaltă pregătire profesională care servește clienții cu o atitudine profesională, într-o atmosfera caldă și placută, personalizează tratamentele pentru păr, piele, corp sau dantură. În funcție de necesitățile clienților, vine în întâmpinare cu cele mai performante și noi tehnici, oferă cele mai bune prețuri, ajută clienții să-și recapete farmecul și strălucirea, oferindu-le în același timp, o oază de liniște și relaxare.

Comentarii

Postări populare