Spuneți adio imperfecțiunilor cu noul set Essentials by ARTISTRY

Spuneți adio imperfecțiunilor și preveniți reapariția acestora cu ajutorul Setului anti-imperfecțiuni essentials by ARTISTRY, lansat de Amway România! 

Combateți imperfecțiunile pielii, cum ar fi acneea, punctele albe sau punctele negre și preveniți apariția viitoarelor erupții. Conceput pentru tenul gras, cu tendințe acneice, fiecare produs din setul essentials by ARTISTRY, combină o gamă largă de ingrediente puternice, derivate natural, pentru a spori uniformitatea tenului.
Acest set anti-imperfecțiuni conține o loțiune tonică eficientă, de uz zilnic, precum și un gel puternic cu aplicare locală, care, împreună, ajută la combaterea imperfecțiunilor și previn reapariția acestora. 
Loțiunea tonică revigorantă anti-imperfecțiuni essentials by ARTISTRY (86,74 LEI) ajută la curățarea și purificarea epidermei, deblocând porii. Astfel, tenul dumneavoastră va arăta mai curat dacă produsul este folosit în mod constant. Folosiți Loțiunea tonică revigorantă anti-imperfecțiuni după curățare, dimineața și seara.
Tratamentul cu gel anti-imperfecțiuni essentials by ARTISTRY (97,83 LEI), cu acid salicilic, pătrunde în piele pentru a trata delicat imperfecțiunile și a ajuta la prevenirea reapariției acestora. Aplicați Tratamentul cu gel anti-imperfecțiuni după loțiunea tonică, direct pe zona afectată, de maximum două ori pe zi sau în funcție de necesitate.
Ambele produse conţin extract de cireșe Acerola cultivate în fermele NUTRILITE, care asigură un puternic efect antioxidant, Aloe și scoarță de salcie albă, care calmează și îngrijesc epiderma și Zinc PCA – agent care ține sub control producția de sebum. Fără coloranți și pigmenți sintetici, adecvate pentru toate tipurile de ten cu tendință acneică 

După utilizarea Tratamentului cu gel anti-imperfecțiuni essentials by ARTISTRY, 91% dintre consumatori au afirmat că s-au confruntat cu o reducere a roșeții tenului iar 74% au afirmat că gelul asigură rezultate rapide. 

Comentarii